Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Kasım 2013, 18:08   #1
vitrinlikseo
Keyifli~Üye
 
vitrinlikseo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Ekim 2013
Mesajlar: 23
vitrinlikseo is on a distinguished road
Puanlar: 1.440, Seviye: 1
Puanlar: 1.440, Seviye: 1 Puanlar: 1.440, Seviye: 1 Puanlar: 1.440, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 14%
Etkinlik: 14% Etkinlik: 14% Etkinlik: 14%
Standart Mersin Kiralık Satılık Daireler

Mersin ili hızla hayata geçirilen GAP, rafinerisi ve uluslararası limanı, Türkiye’nin en önemli ve en işlek limanıdır. Limanın bölge üzerinde olumlu etkileri bulunmaktadır. Liman sayesinde gelişen ekonomi ile
Mersin satılık arsa alanında yatırımcıların uğrak noktası haline gelmiştir. Mersindeki arsalar yatırımcısına kısa sürede geri dönüşleri yaparak her geçen gün yatırımıcıların ilgisini artırmaktadır.

Bölgede gayrimenkul alanında yapılan konutlar ile daire sahibi olmak isteyenlere uygun fiyatlara olanaklar sağlanmaktadır. [http://www.vitrinlik.com/İçel(Mersin...lık-Daire.html ] Mersin mezitli satılık daire [/URL] alanında yapılan yeni projeler ile önemli yol almışdır. Bölgedeki daire fiyatları da bir aileyi yormayacak şekilde fiyatlandırılmaktadır.
Mersin Yenişehir satılık daire fiyatları Akdeniz bölgesine oranla ortalamanın altında seyretmektedir. Mersinde bulunan Mersin üniversitesi ile kiralık daireler kısa sürede el değiştirmekte ve kolaylıkla kiralık daire bulunabilmektedir. Bölgenin geniş bir ova üzerinde kurulu olması araç park sorununu da ortadan kaldırmıştır.
Mersin kiralık işyeri olarak bölgedeki limanın etkisiyle esnaflar için ihtiyaçlar doğurmakta. Bu ihtiyaçları cevaplayabilmek için yeni işyerleri inşa edilmektedir. Bazı mersinde işyeri satışa çıkmıştır. Mersin satılık arsa almak isteyenler yeni imara açılan alanlar sayesinde rahatlıkla ihtiyaçlarını karşılamaktadırlar. Tarımında gelişmiş olduğu Mersin’de narenciye ağırlıklı tarım yapılmaktadır. Narenciye için ise Mersin satılık tarla lar ön plana çıkmaktadır.
Mersine ait nüfüsu en yoğun olan ilçeleri ise Akdeniz, Mezitli, Toroslar ve Yenişehir’dir.
http://www.vitrinlik.com/İçel(Mersin...ılık-Arsa.html
http://www.vitrinlik.com/İçel(Mersin...lık-Daire.html
http://www.vitrinlik.com/İçel(Mersin...lık-Daire.html
http://www.vitrinlik.com/İçel(Mersin...ık-Dükkan.html
http://www.vitrinlik.com/İçel(Mersin...ılık-Arsa.html
vitrinlikseo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla