Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Kasım 2013, 14:55   #1
formulaf1
Keyifli~Üye
 
formulaf1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 17 Haziran 2013
Mesajlar: 181
formulaf1 is on a distinguished road
Puanlar: 1.784, Seviye: 1
Puanlar: 1.784, Seviye: 1 Puanlar: 1.784, Seviye: 1 Puanlar: 1.784, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Özsahil fidancılık

Özsahil fidancılık

Sektörde elde ettiği 20 yıllık tecrübesi ve kaliteli hizmet anlayışı ile Özsahil fidancılık, kendi alanlarında uzmanlaşmış ekibiyle piyasa şartlarına kıyasla çok daha uygun ücretlerle en nitelikli ürünleri bünyesinde barındırmaktadır. Ürünlerinin tamamı sertifikalı olan Özsahil Fidancılık bilhassa kaliteli Ceviz fidanı www.ozsahilfidancilik.com.tr/category/ceviz-fidani-cesitleri/ üretimi gerçekleştirmektedir. Özellikle karasal iklim koşullarında yetişen ceviz ağacı, ülkemizde de geniş alanlarda yetiştirilmektedir. Ceviz ağaçlarının özel toprak seçimleri olmamasına karşın fazla su tutmayan, gevşek, alüvyal toprakları sevmektedir.
Aynı zamanda yerli ve yabancı seçenekleri olan aşılı Badem Fidanı www.ozsahilfidancilik.com.tr/devlet-badem-ve-ceviz-fidani-icin-arazi-hediye-ediyor.html/ üretimi de gerçekleştiren Özsahil Fidancılık, müşterilerine badem ve ceviz yetiştiriciliği hususunda danışmanlık hizmeti de sağlamaktadır. Toplu yapılan alışverişlerde çok daha uygun ödeme koşulları sunan Özsahil Fidancılık, kalitesinden ödün vermeden hizmetlerini sunmaktadır.
Devlet tarafından yetiştirilmesi için pek çok avantajlar sunulan Ceviz fidanı www.ozsahilfidancilik.com.tr/category/ceviz-fidani-cesitleri/ ve Badem Fidanı www.ozsahilfidancilik.com.tr/devlet-badem-ve-ceviz-fidani-icin-arazi-hediye-ediyor.html/ büyük oranlarda yurtdışına ithal edilmektedir.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ceviz ve badem üretiminin gerçekleştirilmesi için bedava arazi temin etmektedir. Bunun yanı sıra, 30 yıl vadeli uygun ödeme koşulları ile kredi desteği vermektedir.
__________________
Kral oyun
kraloyun
formulaf1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla