Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2013, 01:37   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Jogos Tiros Oyun

JOGOS TİROS İLE OYUNA FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI

Oyun dünyasına her gün yeni bir oyun eklenerek geniş bir yelpaze olmasını sağlamaktadır. Bu oyun özellikle yurt dışında popüler hale gelerek ülkemizde de yavaş yavaş insanların ilgisini çekmeyi başarmıştır. Eğer ki savaş oyunlarını seviyorsanız oyun üreticileri jogos tiros oyununu tam olarak idolünüz olmaya adaydır. Silahlı ve ilerlemeli oyunlar arasından çok ses getiren CAll of duty ile aynı mantıkta oluşturulmuş bir oyundur.

Seriler halinde sürekli bir yenisi eklenen oyunda macera ve gerilim bir dakika olsun düşmemektedir. Bu da macera sever kişilerin bu oyunu tercih etmesini bir kez daha açıklamaktadır.* Sitemiz üzerinden tüm jogos tiros oyunlarına ulaşarak oyun dünyasının eşsiz eğlencesine sizler de ortak olabilirsiniz. Üstelik sitemizde üye olmak için herhangi bir ücret veya üyelik şartı da bulunmamaktadır. Çocuğunuzun gerçekten zevk alarak oynayacağı bir oyun istiyorsanız ona mutlaka bu oyunu oynatmalısınız.

Oyunların bağımlılık yaptığını birçok yerden defalarca duymaktayız. Fakat oyunlar çocuklara kattığı özellikler ile aslında iletişim becerilerini, zekâ güçlerini ve takım çalışması ile uyumu daha kolay öğretebilmektedir. Avrupa?da yapılan bir araştırmaya göre çocukların oynayarak öğrenmeleri teorik anlatımlar ile öğrenime oranla %70 daha başarılı olduğu ortaya çıkarılmıştır. Sizler de jogos tiros oyununu oynayarak çocukluğunuza kısa süreli bir yolculuk yapabilirsiniz. Siz de bu oyunlar ile serüvenleri kendiniz yaşıyormuş gibi hissedebilir ve oyunun içerisindeki dünyaya dahil olabilirsiniz.

jogostiros.net
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla