Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2013, 13:13   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Proxtik Proksi Servisi

Bildiğiniz gibi henüz daha çok uzun geçmişimiz diyemeyeceğimiz bir dönem içerisinde internet üzerinden sınırsız özgürlüğün sınırları hakkında bazı tartışmalar ülkemiz içerisinde hakim bir konumdaydı. Elbette, şuanda gelinen aşama da şunu anlıyoruz ki internet üzerinden sınırsız bir özgürlük devletimiz açısından tamamen imkansız görünüyor. Bunun akabinde de diğer birçok ülkenin erişim sağlayabildiği web sitelerine bizler bugün erişim sağlayamaz hale geldik. Elbette hala bu web sitelerine istersek kolayca erişim sağlayabilmemiz mümkün. Peki, ama nasıl? İşte bu yazımızda da sizlere onları anlatacağız. Öncelikle eğer bir yasaklı siteye erişmek istiyorsanız proxy değiştirme konusuna hakim olmanız gerekmektedir. Ancak hem bu işlemin gerektirdiği tecrübe hem de uzun sürmesi nedeniyle bugün birçok kişi tarafından bu işlem kullanılmamaya başlandı.

Artık yasaklı sitelere giriş için bundan çok daha kolay ve zaman almayacak bazı çeşitli alternatiflerimiz bulunuyor. Peki, nedir bunlar? Öncelikle yasaklı bir siteye girmek istiyorsak artık bize yardımcı olan vekil siteler vardır. Bu siteler aracılığı ile hiçbir program ya da benzeri bir şeyle uğraşmadan tek yapmamız gereken istediğimiz internet adresini yazmak olacaktır. İstediğimiz internet adresini yazdıktan sonra hemen karşımızda normalde yasaklı olan site açılacaktır. Böylece bizlere de internetin sınırsızlığının tadını çıkartmak kalacaktır. Bu web siteleri ayrıca bizlere çerezleri silme gibi bir özellikte sağlıyor.

Zaten bu bir vekil sunucu olduğu ve bu web sitesi aracılığı ile erişim sağladığımız için ayrıca girdiğimiz siteler üzerinde de izimizin sürülmesi neredeyse olanaksız bir hal almaya başlıyor. Böylece bizlere de bu işin sefasını sürmek gerekiyor. Şimdi tek yapmanız gereken kaliteli proxy sitelerini bulmak ve bunları istediğiniz gibi kullanarak internet üzerinden sınırsız erişime sahip olmak.

proxtik.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla