Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Kasım 2013, 23:26   #1
BySiriUS
Keyifli~Üye
 
BySiriUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2013
Mesajlar: 62
BySiriUS is on a distinguished road
Puanlar: 2.019, Seviye: 1
Puanlar: 2.019, Seviye: 1 Puanlar: 2.019, Seviye: 1 Puanlar: 2.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart İphone Hizmetlerinde Lider Firma

Web Adresi: http://iphoneteknikservisiniz.com/
Site İçeriği: İphone Teknik Servisi
Amaç ve Kapsam:
Teknojik gelişmeler dahilinde cep telefonlarında son hızla gelişmektedir. Özelikle iphone cep telefonları şaşkınlık uyandıran özeliklere sahip olarak üretilmiştir. İphone telefonları özelikle kamera çözünürlük ile ( 8 piksel) net görüntü sunmaktadır. 516 gb hafızası ile uzun uzun kayıt yapma imkanı tanımaktadır. İOS özelikleri desteklenmektedir. İçerinde rahatlıkla her türlü oyun yüklenip oynanabilir. Güçlü wifi özeliği ile cekim alanında bulunan ağları rahatlıkla tespit edip kullanma imkanı sunmaktadır. Dokunmatik ekran ile en küçük hareketleri yakalayıp işleme çevirebilir.
İstenmeyen durumların ortaya çıkması engellenmek için ise, telefonlara sigorta sistemi uygulanmaktadır. Bir çok insan ise telefona sigorta yaptırmayı ihmal etmektedir. Dayanıklı bir şekilde üretilmiş olan telefon düşme veya ıslanma sonucunda arızalanması kaçınılmaz bir sonuç olmaktadır. Bu şekilde arızalanması sigorta kapsamı alanı dışarısındadır. Karşılaşılan sıkıntının ortadan kaldırılması için mutlaka işinin uzmanı olan iphone servisi ile çalışılmalıdır. İphone servisi orijinal malzemeler kullanarak, sizlerin telefonunda oluşan sorunları kesin olarak çözer. Özelikle düşmeler sonucunda ekranın çatlaması veya tamamen kırılması, ekranın kullanılmaz hale gelmesine neden olmaktadır. İphone ekran değişimi kaçınılmaz son olmaktadır. Yurt dışından getirilmiş sahte ürünler ile iphone ekran değişimi yapıldığında takılan ekran kısa sürede tekrar sorun oluşturur. İphone servisi kesinlikle orjinal ve kaliteli malzeme kullanmaktadır. Yaptırmış olduğunuz telefonu sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edersiniz. İphone wifi sorunu ise servis tarafından kısa sürede sonuçlandırır. İphone telefonlarında çok nadir karşılaşılan iphone wifi sorunu uzman ekipler tarafından bir kere düzeltildiğinde, tekrar aynı sorunu yaşamanız gündeme gelmez.
İphone servisi ile yaptıracak olduğunuz; iphone ekran değişimi ve iphone wifi sorunu garantili bir şekilde yapılmaktadır. Yapmış oldukları işlemlerde kesinlikle garanti verilmektedir. Tam bir memnuniyet ile iphone kullanmak isterseniz, iphone servisi tercihiniz olmalıdır.
BySiriUS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla