Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Kasım 2013, 00:56   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Fotoğrafçılıkta Kalite



ÖZEL ANLAR ÇEKİLMEYE DEĞER

Evlenmek dünyanın en güzel ve muhteşem olayıdır. Yeni yuva kurmak her insanın hayalini süsler. İnsanın hayatı tamamen değişir. Çünkü yeni bir geleceğe adım atılır. Her insan evlendiği günün hayalini kurar ve o günün çok farklı olmasını ve kimseninkine benzememesini ister bu da herkesin hakkıdır. Çünkü siz çok özelsiniz. Bu özel gününüzü ölümsüzleştirmek gerekir. Düğün çekimi muhteşem ve kusursuz olmalıdır. Bunun için ışığın kullanılması fotoğrafın çekileceği mekanın iyi kullanılması gerekir. Uzman fotoğrafçı kadromuzla size en iyi çekimi sunarız. Bugünün anısı için en iyi seçim biziz. Bugünün kalıcı ve anlamlı olup ölümsüzleştirmek istiyorsanız bizi tercih edin.

Düğününüzün başlamasından bitişine kadar sizin yanınızdayız. Her anınızı fotoğraflıyoruz. Düğüne ait en romantik anları detayları çekerek farkımızı ortaya koyuyoruz. Orjinal ve farklı kareler ortaya çıkarmak bizim işimiz. Rengin uyumunu yakalıyoruz ve sizin en doğal ve ne güzel halinizle fotoğrafa yansıtıyoruz. Düğünün en güzel çifti olduğunuz gibi bunları resimlerle de belgeliyoruz.

Fotoğraflarda nasıl çıkacağım diye düşünmeyi bırakın çünkü o kısım bize ait. Size bu özel gününüz de en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyarız. Ayrıca daha sonra bunları çok şık albüm şeklinde elinize ulaşabilir. Albümler büyük ebatlıdır ve isterseniz masanızın üstüne koyabilirsiniz. Böylece o günü tekrar tekrar yaşayabileceğiniz bir fırsat. Siz isteyin yeter bütün güzel* çekimler bizim elimizden geçer.

ucrenkfotografcilik.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla