Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Kasım 2013, 17:41   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Bilgisayar Satış Sitesi

AtomBilisim sitesinde bulunan bilgisayara dair her türlü ürün ve bilgi sizlere sunulmaktadır. Toptan olarak belirlenen özel fiyatlar bilgisayar meraklılarını siteye çekmekte, her türlü yeniliği ve kampanya detaylarını da anında bildirmektedir.

Özellikle ikinci el bilgisayarda www.atombilisim.com.tr/Ikinci-El-Bilgisayar,LA_108-2.html sınırsız alternatiflerle hizmet vermekte olan atom bilişim sitesi, yan ürünlerle de desteklemektedir. İsteğe bağlı şahsi ihtiyaçlara ek olarak, bayiliklere de toptan bilgisayar www.atombilisim.com.tr/Toptan-Bilgisayar,LA_315-2.html satışı konusunda da hizmet vermekte, alternatif ürün seçenekleri sunmaktadır. Toptan bilgisayar satışını gerçekleştirmesi nedeni ile ürün yelpazesini oldukça geniş tutmakta, yeni çıkan ürünleri de anında paylaşmaktadır. Yeni çıkan ve merak edilen İ7 işletim sistemli bilgisayarlarda www.atombilisim.com.tr/Intel-Core-i7-4-GB-RAM2-GB-EK-500-GB-HDD-OYUN-CANAVARI-SISTEM,PR-341.html site içerisinde meraklılarına sunularak, satışa çıkarılmıştır. Her kesime ve ihtiyaca hitap eden site, özellikle ucuz bilgisayar www.atombilisim.com.tr/UCUZ-BILGISAYAR,DP-32.html arayan ama bir o kadar da kullanışlı olmasını isteyen herkes aradığı fiyatı ve kaliteyi bu sitede bulacaktır.
Çağrı merkezi bilgisayarı www.atombilisim.com.tr/Cagri-Merkezi-Kurulumu-ve-Gereken-Urunler,DP-20.html sitesi içerisinde de bilgisayar koltuğundan, monitörüne kadar birçok değişik ürüne uygun fiyatlarla alma şansına sahipsiniz. Aradığınız kaliteli hizmeti ve ürün çeşidini bu site içerisinde rahatlıkla bulabilir, kolaylıkla alışveriş yapma imkânına sahip olursunuz.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla