Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Kasım 2013, 16:07   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Sorunsuz bilgi yönetimi için http://sozsoft.com/

Sözsoft sozsoft.com/ , alışılagelmiş eğitim sisteminin dışına çıkarak ‘’ayrıcalıklı’’ hizmet anlayışı için çıktığı eğitim yazılımı serüveninde yabancı dil okulları ve kurslara yönelik özel çözümler üreten, yazılım faaliyetlerini bu alanda uzmanlaştıran yazılım evi olarak hizmet vermektedir.
Web tabanlı kurs programı sozsoft.com/Web-Tabanli-kurs-programi sistemimizi kurduğunuz ilk andan itibaren kurs otomasyonu sozsoft.com/kurs-otomasyonu , mobil raporlama sozsoft.com/Mobil-Raporlama ve öğrenci bilgi yönetimi sozsoft.com/ogrenci-bilgi-yonetimi gibi hizmetlere alışılagelmişin dışında, karmaşa ve gereksiz bilgiden uzakta organize bir programın varlığını yakinen hissetmekte olacaksınız. Doğru şekilde entegre edilmiş birimler sayesinde tüm birimlerinizin nasıl da uyum halinde çalıştığına şahit olacaksınız. Online web çözümleri , tasarruflu masaüstü çözüm uygulamaları ve mobil teknolojinin rekabetçi yapısına uygun mobil çözümler sunan programlarımız sayesinde, her müşteriye özel hizmet sunulmaktadır.
Eğer siz de kendi ihtiyaçlarınıza uygun , kolay , hızlı ve son derece teknolojik yapısı ile güvenilir bir web tabanlı kurs programı arzu ediyorsanız, mutlaka bizimle çalışmalısınız! Kusursuz öğrenci bilgi yönetimi sistemi ayrıcalığını yaşamak için http://sozsoft.com/ sizin hizmetinizde!
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla