Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Kasım 2013, 10:40   #1
webhometr
Keyifli~Üye
 
webhometr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Haziran 2013
Mesajlar: 79
webhometr is on a distinguished road
Puanlar: 1.235, Seviye: 1
Puanlar: 1.235, Seviye: 1 Puanlar: 1.235, Seviye: 1 Puanlar: 1.235, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Miele Servisi


Miele Servisi ile Hizmette Çok Yönlülük
Site Adresi: www.servishome.com/miele-servisi.html

Servis Home Profesyonel Cihaz Montaj Bakım Arıza Özel Servis Hizmetleri;
Hizmet Sanattır.




Servis Home Miele servisi 1994 yılından beri;
  • Bakırköy, Bahçelievler, Sarıyer, Şirinevler, Yeşilköy, Ataköy, Florya, Avcılar, Bağcılar başta olmak üzere tüm Avrupa yakası;
  • Kadıköy, Şile, Kartal, Ataşehir, Bostancı, Ataşehir, Acıbadem, Suadiye başta olmak üzere tüm Anadolu yakası dahil İstanbul genelindeki Miele kullanıcılarının tamamına hizmet vermektedir.

16 araçlık filomuz ve alanında uzman kadromuz ile her yere ulaşmakta, sorunlarınızı mümkün olduğunca kısa sürede çözmekteyiz. Teknolojinin nimetlerinden yararlanarak her türlü yenilikten haberdar olmanızı sağlar; yedek parça ve aksesuar teminimiz ile sizleri sorunsuz mutfaklara kavuştururuz.

Güler yüzlü çağrı merkezi çalışanlarımızın da çözüm odaklı bilgileri işinize yarayacak, 2 saat içerisinde ekiplerimiz evinizin yolunu tutacaktır. Gelin siz de Servis Home’un nitelikli çözümlerinden yararlanın.



Miele Markalı Beyaz Eşyalarınızda Servis Home Güvencesi

Alman devlerinden biri kabul edilen Miele Türkiye’de konforlu ve lüks kullanım arayanların gözdesi. Servis Home da yılların deneyimi ile bu markanın ürünlerini sorunsuzca onarıp ilk günkü kullanımlara ulaşmanızı sağlıyor.

Satış öncesi ve sonrası destekle sizlere yol gösteren kadromuz sizleri uzun ömürlü cihazların sahibi yapıyor, tamir işlemini kalıcı sonuçlar sağlayacak şekilde gerçekleştirerek, aradığınız beyaz eşya yedek parça ve aksesuarlarını İstanbul içerisinde en hızlı teslimat garantisi ile adresinize ulaştırıyor.
webhometr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla