Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Aralık 2013, 11:25   #1
formulaf1
Keyifli~Üye
 
formulaf1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 17 Haziran 2013
Mesajlar: 181
formulaf1 is on a distinguished road
Puanlar: 1.784, Seviye: 1
Puanlar: 1.784, Seviye: 1 Puanlar: 1.784, Seviye: 1 Puanlar: 1.784, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart ‘’Anlıyorum ama konuşamıyorum’’ derdine dil eğitim setlerimizle son verin!

Yabancı dil artık şart! Peki neden her birimiz yabancı dil öğrenmenin zorluğundan bahseder dururuz? Fakat artık paniğe gerek yok! Çünkü goruntulumarket. com’ un dil eğitim setleri sayesinde yabancı dil öğrenmek artık çok kolay!


İngilizce Eğitim Seti www.goruntulumarket.com/yabanci-dil-egitim-setleri/ingilizce-egitim-seti-1 ile başlangıç seviyesinden başlayarak, en üst seviyeye kadar çıkın! İş İngilizcesi seti ile de iş dünyasının kapılarını kolayca aralayın! Kolay telaffuz setleri ile gramer hatalarınızı giderin!


‘’Bir dil asla yetmez!’’ diyenleri de unutmadık!


Almanca Eğitim Seti www.goruntulumarket.com/yabanci-dil-egitim-setleri/almanca-egitim-seti , Fransızca Eğitim Seti www.goruntulumarket.com/yabanci-dil-egitim-setleri/fransizca-egitim-seti-1 , Rusça Eğitim Seti www.goruntulumarket.com/adan-zye-yabanci-dil/rusca-egitim-seti ve son olarak Arapça Eğitim Seti www.goruntulumarket.com/yabanci-dil-egitim-setleri/arapca-egitim-seti ile başlangıç seviyesinden başlayarak ileri seviyelere kadar öğreniminize devam edebilirsiniz. Yeni bir dil öğrenen her insanın karşılaştığı telaffuz ve gramer sorunlarını da görüntülü DVD setlerimiz ile çözün!


Goruntulumarket.com sayesinde dil öğrenmenin bir işkence değil, bir eğlence olduğunu siz de keşfedeceksiniz! Gelin, siz de görüntülü DVD dil setlerimizden edinin! Lisanınızı geliştirin!
__________________
Kral oyun
kraloyun
formulaf1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla