Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Aralık 2013, 16:39   #2
formulaf1
Keyifli~Üye
 
formulaf1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 17 Haziran 2013
Mesajlar: 181
formulaf1 is on a distinguished road
Puanlar: 1.784, Seviye: 1
Puanlar: 1.784, Seviye: 1 Puanlar: 1.784, Seviye: 1 Puanlar: 1.784, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Cevap: Sanal Alışverişlerde Dolandırıcılığı Önlemenin En Etkili Yolu

Teknolojinin gelişip, ilerlemesiyle birlikte hayatımıza dahil olan birçok yeni uygulamayla karşılaşırız. Bu uygulamaların sağladığı değişik avantajlar sayesinde, kendimizi daha mutlu ve güvenli hissetmemiz mümkün olur. İnternet yoluyla yapılan alışverişlerde, art niyetli kişilere engel olmak için geliştirilmiş olan özel bir sistem vardır. Bu sistemin ne olduğunu ve nasıl çalıştığını sizlere açıklayacağız.


Avrupa’da oldukça yaygın olan E-Ukash Kart www.e-ukashkart.com/ internet aracılığıyla yapacağınız alışverişlerin son derece güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. İçerisinde istediğiniz kadar para koyabileceğinizUkash www.ukashvip.com/ kart, kişisel hiçbir bilginizi karşı tarafa sunmaz. Telefonlar için kullanılan kontör mantığında olan Ukash www.e-ukashkart.com ile size verilen özel bir kod olacaktır. Bu kodu kullanarak, istediğiniz zamanUkashvip www.ukashvip.com/ kullanarak güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

Yaygın olarak birçok alışveriş sitesinde kullanılabilen Ukash www.by-ukash.com kart limitini kendiniz belirledikten sonra, belirleyeceğiniz bir bankadan bunun ödemesini yapabilirsiniz. Daha sonrasında ise, kullanıma hazır bir By-Ukash www.by-ukash.com/ kartına sahip olacaksınız. İster kendi kullanımınız için, isterseniz de yakınlarınız tarafından kullanılabilecek bu ürüne hemen kavuşmanız dileğiyle.
__________________
Kral oyun
kraloyun
formulaf1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla