Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Aralık 2013, 23:32   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Elektronik Sigara Dünyası



Elektronik Sigara Dünyası size sigarayı bıraktıracak. Şimdiye kadar sitemizden sipariş veren bir çok kullanıcının sigarayı bıraktığını sördük ve bu işi manevi açıdan çok sevdir. Unutmayın sigara haramdır. Sağlığınıza zararlı olduğu herkes tarafından bilinmektedir. İnsanı ölüme götürür. Bu vücudu bize Allah emanet olarak vermiştir. Sigara ile heba etmeden biran önce bırakmalısınız.

Elektronik Sigara

Elektronik Sigara bir tedavi türüdür. Sigara gibi değil sigara yerine geçmez. Sigarada bulunan kanser yapan meddeler bulunmaz. Uzun yıllardır kullanılan bu ürünlerde henüz kanser olmuş birisine rastlanmamıştır. Biz kendi gözlemlerimizden sigarayı bırakan kullanıcılar gerçekten çok mutlular.

Sigara Firmaları Yalan Söylüyorlar

Sigara firmaları elde etmiş oldukları servetler ile elektronik sigara zararlı kelimesini medyada pompalıyorlar. Siz mantık olarak düşünün. Elektronik Sigara likitleri nin içerisinde olan bileşenler bellidir. Bitkisel nikotin, Gliserin ve gıda aroması. Bu bileşenler bir çok gıdada zaten mevcut. Elektronik sigara sizi tedavi etmek içidir. İç zarar vermez demek yalan olur. Lakin sigara ile kıyaslanmaz bile. Sigarada ki gibi içerisinde binlerce zehir yoktur. Bazı sigara tiryakileri sadece psikolojik olarak sigara kullanmaktadır. Aynı tesbih çekmek gibi. Bunların bırakması çok kolaydır. Küçük çocuklar anne sütünü bırakması için yalancı memem kullanılır.

Elektronik Sigara Dünyası

Biz bu işi severek yapıyoruz. Adımızda olduğu gibi bir çok kaliteli markayı sadece sitemizde bulabilirsiniz. Çin malı sahte ürünler değil ambalajı açılmamış, marka ürünler satarız. Size ürünleri gözlük kabında değil orijinal ambalajında açılmamış olarak göndeririz. Elektronik Sigara likitleri olarak kaliteli markaları seçeriz. Yüksek nikotinli likitleri değil size orta seviyen başlamanızı tavsiye eder ve daha sonra sizi Düşük nikotinli ürünlere yönlendiririz. Dekang Elektronik Sigara likitlerini ve Flavour Art elektronik sigara likitlerini sitemizden bulabilirsiniz. Alman malı Red kiwi elektronik sigara ve Joyetech elektronik sigara ürünlerini, yedek parçalarını sitemizden bulabilirsiniz. Elektronik Sigara teknik Servis ilk defa Türkiye?de bizim sitemizde. En güncel elektronik sigara video çalışmalarını Youtube sayfamızda bulursunuz.

elektroniksigaradunyasi.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla