Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Aralık 2013, 14:52   #1
xPbacklink
Keyifli~Üye
 
xPbacklink - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Ekim 2013
Mesajlar: 56
xPbacklink is on a distinguished road
Puanlar: 1.030, Seviye: 1
Puanlar: 1.030, Seviye: 1 Puanlar: 1.030, Seviye: 1 Puanlar: 1.030, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 86%
Etkinlik: 86% Etkinlik: 86% Etkinlik: 86%
Standart İngilizce Sözlük Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Bugün, sizlere İngilizce hakkında biraz bilgi vereceğim. İngilizce, çağımızda en çok kullanılan dildir. Nasıl mı? Dünya genelinde iş adamlarına, programlara, yazılımlara, sektörlere baktığımızda öncelikle bölgesel yani yerel dil ardından da İngilizce gelmektedir. Bazı internet siteleri Almanca, Fransızca, İtalyanca gibi seçenekleri sunmaktadır. Hatta çok global siteler bütün dilleri sunmaktadır.

Google, YouTube, Facebook gibi servisler zaten her ülkeye özel alt yapılarıyla mükemmelin üstünde, insan memnuniyetini önemseyen ve ücretsiz hizmet veren siteler olarak öne çıkmaktadır.

İngilizce, öğrenilmesi zor fakat temelleri doğru atıldığında gün geçtikçe zevkli ve kolay bir hâle gelen dildir. İlk başta zor gibi görülmesinin sebebi, kendimizin doğduğumuz andan bölgesel yani milli dilimiz olan Türkçe ile yetişmemizden dolayıdır. Bilgisayara computer denmiş olsaydı ya da PC denmiş olsaydı, dizüstü bilgisayara laptop denseydi biz de çok iyi İngilizce konuşuyor olurduk.

Burada amacımız kesinlikle ama kesinlikle doğru temel atıp kelime dağarcığımızı genişletmek. Bu işlemi ise ingilizce sözlükler yardımıyla yapabiliriz. Böylece kelime dağarcığımız genişledikçe çok daha iyi bir şekilde İngilizce öğrenip, sevmeye başlayacağız.
xPbacklink isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla