Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Aralık 2013, 07:08   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Fikirsiz Kalmayın



HER KONUDA BİR FİKRİNİZ OLSUN

Bazen bir akraba toplantısında ya da arkadaşlar arasında konuşulurken konuşulan konuya yabancı mı kalıyorsunuz? Ya da doğru olarak bildiğiniz çoğu bilginin yanlış olduğunu mu öğreniyorsunuz? Can sıkıcı bu durumlar ile sık sık karşılaşıp artık kendinizi kötü hissetmeye başladıysanız fikirsizkalmayin.com`u ziyaret edin...

Geçmişten günümüze pek çok konuşulan bilgi ya da olay hakkında bilgilendirici açıklamaların yapıldığı ve sonunda herhangi bir soru ile okuyanların fikirlerinin alındığı fikirsizkalmayin.com ile siz de pek çok olay hakkında bilgi sahibi olabilir ya da bilgilerinizin doğru olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bilgi vermenin yanı sıra anlatılan olaylar ile ilgili ziyaretçilerinin de fikirlerini alan site bu bakımdan fikirlerin özgürce dile getirilip karşıt fikirler ile buluşturulduğu bir platformdur.

Fikir özgürlüğü bulunan sitede siz de fikirlerinizi özgürce dile getirip sevdiğiniz liderler hakkında yorum yapabiliriniz. Osmanlıcılık milliyetçilik ülkücülük Kemalizm İslamcılık ve bunlara benzer değişik fikir akımına sahip üyelerin yer aldığı sitede yorum yapmak ya da yorumları görmek için siz de üye olmalısınız. Sahip olduğunuz düşünce akımını benimseyen başka insanlar ile tanışmak ve fikir akımınızı sonuna kadar savunmak için fikirsizkalmayin.com`a üye olun.

Benimsediğiniz değerlerinizi yansıtmak ve haklarında daha çok bilgiye sahip olmak fikirsizkalmayin.com ile artık sadece bir tuş kadar yakınınızda. Siz de toplantılarda buluşmalarda konuşulanlara uzak kalmamak ve fikirlerinizi özgürce ifade etmek istiyorsanız siteyi mutlaka ziyaret edin.

Örnek makale:*http://fikirsizkalmayin.com/Makale-6...ma-Konusu.html

fikirsizkalmayin.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla