Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Aralık 2013, 16:23   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Doğada yalnız değilsiniz

Hayvan dostlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması sağlıklı olabilmelerinin temel prensiplerinden biridir. Bu ihtiyaçlara uygun olarak üretilen kedi mamasıoyuncak yuvalık tasma gibi ürünlerin hayvanların vücut yapısına göre hazırlanması gerekmektedir.


Özellikle kedi ve köpeklerin kemik gelişimi için tercih edilecek mamaların kalitesi ve vitamin doygunluğu hastalıklara karşı kalkan vazifesi üstlenmekte ağız ve diş sağlığına katkı sağlamaktadır. Günümüzde kedilerin tuvalet ihtiyacını giderdiği kedi kumu çeşitleri arasında pek çok ürün bulunmaktadır. Kum özelliğine bağlı olarak değişebilen bu ürünler kedinin hijyen ve sağlık standartlarına uygun olarak ihtiyaçlarını gidermesine yardımcı olmaktadır.

En iyi kedi mamasıçeşitlerinin bulunduğu pet shoplar hayvanların bakımına yardımcı olmakla birlikte kedi çimi bagaj su kabı pire tasmaları gibi ürünlerin de satışını gerçekleştirmektedir. Kedinizin başarılarını takdir edebilmeniz için hazırlanan ödül mamaları vitamin takviyesi ve lezzetli tadı ile besin desteği sağlamaktadır. Kedilerin gelişim sürecinde önemli bir yere sahip olan kedi vitaminleri ile sağlık ve bakım ürünlerinin de bulunduğu pet shop vitrinleri hayvanların eğlence ihtiyacını da eksiksiz bir biçimde gidermektedir.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla