Konu: Risk Analizi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ocak 2014, 00:44   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Risk Analizi

Dünyada ve ülkemizde sanayileşme ve teknolojik gelişmelere paralel olarak özellikle iş yerlerinde üretken faktör olan çalışan kişilerin sağlığı ve güvenliği ile ilgili bir takım sorunlar ortaya çıkmıştır. Başlangıçta fazla önemsenmeyen bu sorunlar iş verimini ve işletmeyi tehlikeye sokmasıyla önem kazanmış ve üzerinde düşünülmesi gerekliliği doğmuştur.

KADİM OSGB; 6331 sayılı İş Sağlığı ve GüvenliğiKanunu gereği işletmelere iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini vermek üzere gerekli donanım ve personele sahip Çalışma Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü?nden Ortak Sağlık Güvenlik Birimilisansı almış bir kuruluştur.

Sektörün en önde gelen iş sağlığı firması olma hedefimizi kalitemiz sektördeki öncülüğümüz ve üstün tecrübelerimizle beraber siz müşterilemizin en iyi hizmetini almasını sağlamak ilkeli iş anlayışımızın en önemli unsurudur.

Temel Değerlerimiz,
Güvenilir olmak,
Empati kurmak ve insanlara değer vermek,
Çözüm odaklı olmak,
Gelişime açık olmak,
Kaliteden ödün vermeden ekonomik çözümler üretmek,
Kurum politikalarına paralel hareket etmek,
Geleceğe ve insana yatırım yapmak olarak sıralayabiliriz. Risk analizi yaparken minumum yanılma payı ile risklerinizi en alt seviyeye indirmek ilkemizdir.Bunun yanında ortak sağlık ve güvenlik birimiyle çalışma ortamımızda ki risklerin kontrolü tek bir çatı altında olmaktadır.

Yeni yasalara göre işyeri hekimliği bir işyerinin olmazsa olmazlarındandır. Firmamız işyeri hekimi konusunda üstün kadrosu ile size hizmeti görev edinmiştir.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla