Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ocak 2014, 13:00   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Okuldaki en büyük yardımcı

Günümüzde aileler çocuklarının eğitimine eskiye göre çok daha fazla önem vermektedirler. Okul öncesiyle başlayan eğitim hayatı ilköğretim ve liseyle devam eden uzun bir yoldur. Aileler çocuklarına nasıl daha fazla yardımcı olabilirim diye düşünmekteler. Tabii ki çocuğun bulunduğu kademeye göre ihtiyaçları da farklılık göstermektedir.


Çocuklarınızın okulda daha başarılı olmasını istiyorsanız onlar için edineceğiniz eğitim seti size yardımcı olabilir. İlköğretim çağındaki çocuğunuz için okumasını geliştirebileceği hikaye kitapları öğrendiği bilgileri pekiştirebileceği alıştırmalar ve testler içeren ilköğretim eğitim setini alarak çocuğunuzun başarısına katkıda bulunabilirsiniz. Ayrıca liseye giriş sınavlarına hazırlık yapabileceği test kitapları 8.sınıfa giden öğrenciler için gerekli bir kaynaktır. Çocuğunuz lise kademesindeyse hem derslerine hem de üniversiteye hazırlanırken yardımcı olabilecek test kitaplarından oluşan lise eğitim seti üniversiteye giden yolda şüphesiz başarısını arttıracaktır.


CD'lerden oluşan görüntülü eğitim seti çocuğunuzun görerek çok daha iyi öğrenmesine yardımcı olur. Okuduklarımızdan çok gördüklerimizi hatırladığımızı unutmayalım. İyi bir eğitim gelecekte iyi bir işi de beraberinde getirir. Bu yüzden eğitim hayatlarında çocuklarımıza yardımcı olmalıyız.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla