Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2014, 19:23   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kek Kurabiye Tarifleri



BEŞ ÇAYLARININ TATLI ATIŞTIRMALIKLARI

Ev hanımlarının günün yorgunluğunu atmak için öğleden sonraları bir araya gelip muhabbet etmeleri bu sırada da hafif bir şeyler atıştırmaları meşhurdur. Beş çayı adı verilen bu ziyaretlerde genel olarak o günkü ikramlıklar da konuşulur çok beğenilmişse tarifi alınıp en kısa zamanda denenir.

Siz de ikramlıklarınız ile konuşulmak komşularınızdan tam not almak istiyorsanız doğru yerdesiniz... En güzel kek pasta ve kurabiye tariflerine göz atıp yeni ikramlıklar keşfedebilirsiniz. Aniden gelen misafirler için pratik*kek tarifleri ile fazla vakit harcamadan leziz atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz. İlginç çeşitleri de olan bu kekler ile farklılık yaratabilirsiniz. Özel günlerde en çok tercih edilen ve çocukların en sevdiği tatlılardan olan pastalardan da kendiniz evinizde hazırlayabilirsiniz.

Özellikle küçük çocuklarına dışarıdan içinde ne olduğunu bilmediği ürünler yedirmek istemeyen annelerin ilgisini çeken çeşitli*pasta tarifleri* sayesinde çocuklar sevdiği yiyeceği yerken annelerin de içi rahat ediyor. Az malzeme ile çok lezzet yaratmanın adı olan*kurabiye tarifleri çoğu zaman ev hanımlarının kurtarıcısı oluyor. Beş çaylarının da aranılan atıştırmalığı kurabiyeler*sade kakaolu fındıklı ve daha pek çok çeşidi ile misafir tabaklarını süslüyor.

En güzel ve değişik atıştırmalık tarifleri ile beş çaylarının aranılan isimlerinden olmak için tariflere göz atıp en beğendiğiniz tarifi uygulayın. Tarifinizin damaklarda bıraktığı muhteşem tat ile siz de akıllarda yer edip komşular arasında tarifleri paylaşılamayanlardan olabilirsiniz.

kekkurabiyetarifleri.net
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla