Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2014, 19:37   #1
xPbacklink
Keyifli~Üye
 
xPbacklink - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Ekim 2013
Mesajlar: 56
xPbacklink is on a distinguished road
Puanlar: 1.030, Seviye: 1
Puanlar: 1.030, Seviye: 1 Puanlar: 1.030, Seviye: 1 Puanlar: 1.030, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 86%
Etkinlik: 86% Etkinlik: 86% Etkinlik: 86%
Standart Kobiler hakkında bilgiler

Ülkemizde istihdama sağladıkları katkılarıyla ülke kalkınmasında önemli yeri olan Kobiler her fırsatta gerek devlet eliyle gerek dış sermaye ile desteklenmiş ve ülke kalkınmasında ki payı yadsınamaz bir gerçek olmuştur.

Ülkemizde kobiler küçük ve orta ölçekli işletmeler anlamında ülkedeki işsizlik ve kalkınma adına büyük işlerin altına imza atarak kendini her dönemde ispat etmiş bu özelliği itibariyle gelen her hükümet bunlar üzerinde teşvik projeleriyle gündeme gelmiş ve bu projeleri gerçekleştiremeyen hükümetler yıkılmaya mecbur bırakılmışlardır. KOBİLER bir anlamı itibariyle iktisadi bir terim olan ve piyasada tam rekabet şartlarının temini dediğimiz tam rekabet piyasasının oluşması için çok sayıda küçük işletmelere yani KOBİLERE ihtiyaç duyulmaktadır. KOBİLERİN piyasada çokluğu fiyatların düşmesine rekabetin artmasına kaliteli mal üretilmesi gibi birçok yarar sağlayacak ve bu sayede ekonomik canlılık ülkede haiz olarak ülkede iktidarı elinde bulunduran iktidar sahipleri güçlerini ispatlayacak hizmetleriyle halkta önemsenerek gelecek dönemlere uzanan halkaları temin edecektir.

KOBİLER bu denli önemli oluşu her yetkilinin bu konu üzerinde çalışmasına sebep olmuş ve gelişerek günümüze kadar ulaşmıştır.
xPbacklink isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla