Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ocak 2014, 16:20   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Anahtarı unuttuğunuz için endişelenmeye son

Evinizden iş yerinizden çok acil bir şekilde çıkmanız gerekti anahtarı bulamadınız ve ya yanınıza aldığınızı sandınız. İşinizi bitirip geri döndüğünüzde birden anahtarın olmadığını fark ettiniz. Paniklemenize son veriyoruz.
Eskişehir Çilingir ile siz şehrimizde yaşayanlara; yedi yirmi dört saat çekinmeden arayabileceğiniz bir yardımcınız. Çilingir hizmeti; herkesin yapamayacağı ve güvenin sağlam olduğu kişilerce yapılması en uygun olanıdır. Geçen her dakika sizin için ne kadar önemli ise; bizim için de önemli. Sizin için Eskişehir Anahtarcı hizmeti ile bulamadığınız anahtar tiplerinin bile bizde bulunduğunu belirtir ve iki dakikada anahtarınızın yenisini teslim ederiz.

Otopark bariyer ve garaj kumandası çeşitlerimiz ile Uzaktan Kumanda da en çok tercih edilen ve rağbet gören firmayız. Eskişehir’in en bilindik Anahtarcı konumunda ve en profesyonel Çilingir hizmeti sunan tek firmayız. Bize güvenebilirsiniz. Saat kaç olursa olsun; Eskişehir’in en güvenilir ekipleri; sizi kapıda kalmaktan en kısa sürece kurtarsınlar. Bizi tercih edin ve çekinmeden her zaman hizmetimizden faydalanın. Unutmayın; çilingirlik hizmetini herkes en iyi şeklide veremez.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla