Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ocak 2014, 19:23   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bitkisel İlaç Satışı



BİTKİLERİN ŞİFALI ÖZLERİ

Hastalıklara karşı korunma kalkanı görevi üstlenen şifalı bitkiler ilaç sektörünün bilinen en geniş tedavi ağını oluşturmaktadır. Şifalı bitkilerin içeriğinde bulunan özler vücudun hemen hemen her bölgesinde etkinliğini sürdürmekle birlikte direnç ve dayanıklılık merkezi haline gelmektedir. Günümüzde şifalı bitkilerin tüketimi aktar ve bitkisel ilaç satan marketler aracılığı ile gerçekleşmektedir.

Maliyeti düşük olan bu bitkiler kimi zaman kaynatılarak kimi zaman da yemeklerin içerisine katılarak tüketilebilmektedir. Vücut sağlığını doğrudan etkileyen bu bitkiler doktorlar tarafından tavsiye edilen ölçeklerde kullanılmalıdır. Genellikle sindirim sistemi kalp ve damar problemleri hazımsızlık ve mide rahatsızlıkları üzerinde etkili olan şifalı bitkilerin özellikle kış aylarında karşı karşıya kaldığımız üst solunum yolları enfeksiyonlarında da faydalı olduğu bilinmektedir.

Şifalı yağlar bitkilerden elde edilen masaj ve peeling etkisi gösterirken vücudun gevşemesine stres ve depresyon gibi problemlerin ortadan kalkmasına imkan tanımaktadır. Yağlarla yapılan masajlar hem vücut üzerindeki negatif enerjiyi yok eder hem de esneme ve rahatlama gibi faaliyetlerin yürütülmesine yardımcı olur. Şifalı bitkilerin bir diğer etkinlik alanı da tansiyon böbrek rahatsızlıkları ve kilo verme problemleri üzerinedir. Açlık otu içeriğinde yer alan bileşenler sayesinde hazımsızlık faaliyetlerini kontrol eder böbrek taşlarının dökülmesine yardımcı olur ve kilo verme süresini en üst seviyeye çıkarır. Özellikle gece içilmesi gereken açlık otunun bağırsak ve mide gazlarını ortadan kaldıran etkisi ile vücudu olumlu yönden etkilediği bilinmektedir.

aktarland.com.tr
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla