Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2014, 16:26   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Özel Gün Hediyeleri



EN ÇOK NE ZAMAN HEDİYE ALMAYI SEVERSİNİZ?

Bir yıl içerisinde o kadar çok özel günler olabilir ki bazı özel günler zaten var olan özel günlerdir bazı günler ise kendimizin belirlediği özel günlerdir. Doğum günleri var olan özel günlerdir dolayısıyla doğum günü hediye eşyalarını her yerden bulabilirsiniz.

Her gün farklı biri doğmaktadır. Bir bebek yeni doğabilir veya zaten yaşayan bir bireyin doğduğu günü kutlanabilir. Herkes hediye alışverişini çok sever özellikle yılbaşı hediyeleri bütün sevdiklerinize hediye almak istersiniz veya herhangi bir yere gittiğinizde evinize dönerken sevdiklerinize hediyeler almak isteriniz. Hediye alışverişi hem zevklidir hem de çok zor olabilir çünkü kime ne alacağınızı şaşırabilirsiniz. Özellikle her yıl hediye aldığınız biriyse bu yıl acaba ne alsam diye düşünebilirsiniz ve zorlanabilirsiniz.

Sevgiliye hediye almakta zor olabilir özellikle uzun zamandır bir birlikteliğinizin olduğu birisiyse her yıl hediye almaktan acaba bu sene ona ne alsam sever diye düşünebilirsiniz. Hediye almak gerçekten çok renkli bir faaliyet fakat kişi ve duruma göre zor olabiliyor. Karşınızdaki insanı çok iyi tanıyorsanız kolay olabilir fakat daha yeni tanıyorsanız ama samimi olmuşsanız çok zorlayabilir sizi nelerden hoşlandığını tam olarak bilmiyorsanız çok zor olabilir. Yıl içerisinde ve dünya üzerinde önemli olan günler sevgililer günü doğum günleri ve yılbaşı olarak adlandırılabilir. Çocuklara doğum günü hediyesi almak zor olmayabiliyor fakat yetişkinlere almak çok daha zor olabiliyor.

hediyekrali.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla