Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ocak 2014, 15:44   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Alışveriş İçin Güvenli Yöntem

UKASH KARTI İLE ALIŞVERİŞ DAHA KEYİFLİ

Ukash kartı dışarıdaki ülkelerde hızla yayılan ve son dönemlerde ülkemizde de boy göstermeye başlayan önemli kart sistemidir. Alışverişlerimizi kolayca yapmamızı sağlayan ödemeyi kartla yapan insanlara sağladığı imkândır. Özellikle kişisel bilgiler istenmeden verilen bir kart olup bankalarda istendiği gibi birçok evrak yâda imzaya gerek kalmamaktadır. Sanal kredi kartı olup istediğiniz her şeye anında sahip olma yetkisine sahipsiniz.

Ukash kart alarak size verilen numaraları girerek güvenliğiniz açısından son derece önem arz etmektedir. Anlaşmalı olduğu sitelere girerek anında yapabileceğiniz alışverişin zevkli ve keyifli bir şekilde geçeceğinden emin olabilirsiniz. Alışveriş siteleri geniş bir çevreye hitap ederek yurtdışından yapacağınız alışverişlerin daha uygun ve ekonomik anlamda yüzünüzü güldürecektir.

Tek kullanımlık kart olup yükleme yaptığınız kadar harcama lüksüne sahipsiniz. Kartın kullanılabileceği birçok mağaza olup kolayca kullanmaktadırlar. Eğer sizde bir kart almak istiyorsanız satış sitelerini ziyaret ederek müşteri temsilcilerinden bilgi alabilirsiniz. Ukash al şimdi çok kolay olup müşteri temsilcisinin yönlendirmesiyle formu doldurarak verilen bilgiler doğrultusunda satın alma gerçekleştirilmektedir.

Satın almak kullanmak oldukça kolay olup güvenliğin sağlanması bilgilerin gizli tutulması ve dolandırıcılara karşı alınmış önlemdir. Birçok insan internet üzerinden alışveriş imkânına sahip olmaktadırlar. Eğer sizde bu karta sahip olmak istiyorsanız hemen almanız mümkündür. İstediğiniz limiti belirterek karta sahip olup hemen alışverişe sizde başlayın.

ukashcardonline.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla