Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2014, 17:01   #1
thealone
Keyifli~Üye
 
thealone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 18 Aralık 2013
Mesajlar: 56
thealone is on a distinguished road
Puanlar: 510, Seviye: 1
Puanlar: 510, Seviye: 1 Puanlar: 510, Seviye: 1 Puanlar: 510, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Saç Sakal Sorunları

Minoxidil saç sakal ürünleri içerisinde çok hızlı sonuç alınabilen harika bir üründür. Saç sakal besleyen kılcal damarları genişleterek bunların daha iyi beslenmesini sağlar. Kendi sınıfının bir numarası saç sakal çıkmasını isteyen kişilerin gözdesidir. Kıl kökleri saçlarda zamanla beslenememeye başlar ve dökülme zayıflama ve kellik başlayabilir. Hiç ensesinden saç dökülen insan gördünüzmü olağan üstü bir hastalığı yoksa kesinlikle bu şekilde olmaz. Saçlar en tepe noktalardan yada tepensinde ilerisi olan şakaklardan başlar böyle devam edebilir. Bu neden olur kan basıncı nereye az gidiyorsa saçlar az beslenir ve saç sorunları ve kellik başlar. Olayı biraz daha açalım kılcal damarlar iyi çalışmamaya başlar kolestrol trgliresit sebebi ile kan iyi dolaşamamaya başlar ve işler değişmeye başalar. Yada kan basıncı yeterli değildir ve kişinin saç gelişimini sağlayacak basınç yoktur yine kellik başlayabilir. Saç çıkarıcı ürün kullanmanın tam vakti gelmiştir. Saçlar için minoksidil kullanmanın tam sırasıdır.

Sakal çıkarma konusuna gelince durum buna benzer şekilde fakat bazı ince ayrıntılar vardır. Sakal oluşumu konusuda saçlarla aynıdır daha doğrusu sakal beslenmesi. Burada şu farklılık vardır ergenlik başlangıcında sakalları besleyecek olan sistem yeni faliyete başlaması için hormonlar devreye girer bu süreç kişiye göre farlılık gösterir. Kimisi erken başlarken kimisi geç başlar. Bazı kişilererde bu çok geç başlayabilir yada fauller, çene ve bıyık bölgesinde sakallar sorunsuz çıkarken yanaklarda boşluk yani köselik kalabilir. Minoxidil bu noktada lazım gelebilmektedir. Sakal çıkarıcı bir ürün uygun kullanım şartları ve miktarlarında kullanıldığında mutlaka sizi memnun edecektir.

Doğru kaliteli bir üründen beklediğiniz herşey minoksidil de mevcut. Hızlı etki uygun fiyat ve memnun müşteri. Sizde bizim memnun müşterilerimizden olmak isterseniz gecikmeden siparişinizi verin. Yada bize ulaşın bilgi alın.


www.sakalcikaricilosyon.com
thealone isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla