Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ocak 2014, 01:46   #1
seocini2014
Keyifli~Üye
 
seocini2014 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Aralık 2013
Mesajlar: 67
seocini2014 is on a distinguished road
Puanlar: 552, Seviye: 1
Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart Maç izleten site

Domain adı: trmacizle.com

İçerik,Başlık:
canlı maç izle, dsmart izle, lig tv izle

Site Kuruluş Tarihi: Eylül 2013

Tanıtım Açıklama:

Maç izlemek için illa kahveye ya da kafeye giderek para ödemek zorunda olduğunuz günler artık geride kalmıştır. Sitemiz sayesinde hiçbir ücret ödemeden evinizin rahatında canlı maç izlemeniz mümkün olmaktadır.
İnternet üzerinden hizmet vermekte olan sitemizde maç kanallarını takip edebileceğiniz gibi direk karşılaşmaların üzerine tıklayarak da dilediğiniz maçı anında izleyebilmeniz mümkün olmaktadır. Üstelik sitemizin bu imkânlarını kullanmak için üye olma ya da ücret ödeme zorunluluğunuz da bulunmamaktadır. Lig tv izleme imkânı da bulduğunuz sitemizde basketbol gibi farklı spor dallarının karşılaşmalarını da izleyebilmeniz mümkün olmaktadır. Üstelik maçları izlerken diğer kullanıcılarımızla yorum yapabilme ve seviyeli bir spor muhabbeti yapma imkânına erişmeniz de mümkün olmaktadır. Elbette yorum yapabilmek için de sitemize üye olmanız gerekmemektedir. Gerçek isminizi kullanmadan da dilediğiniz gibi sohbet edebilmeniz mümkün olacaktır. Elbette bu sohbet ahlaka kuralları içerisinde olmak zorundadır. Sitemizde maçları her zaman en yüksek ses ve görüntü kalitesi ile takip edebilmeniz mümkün olmaktadır. İçeriklerimiz Türkçe olsa da yabancı maçlar için Türkçe anlatım desteğimiz bulunmamakla beraber diğer milletlerin maçlarına da sitemizden erişebilmeniz mümkün olmaktadır.

Dsmart izleme gibi şifreli kanalları şifresiz olarak izlemenize olanak sağlayan sitemiz sayesinde her yerde kendinizi stadyumda maç izliyormuş gibi hissedebilmeniz mümkün olacaktır. Evinizin rahatında olsanız bile stadyumda maç keyfini ancak sitemizden yaşamanız mümkün olmaktadır.
seocini2014 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla