Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ocak 2014, 15:43   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Yedek parça ürünleri alımı

Tofaş yedek parça ürünleri ile ilgili sizde internet üzerinden dilediğiniz gibi tüm parçaları son derece kolay bir şekilde bulabileceğiniz bir site arıyorsanız bu konuda sizlere birçok marka ve modelin en uygun fiyat ve en güvenilir şekilde hizmetinize sunduğumuzu belirtmek istiyoruz.
Sitemize giriş yaptığınızda satın alabileceğiniz parçaların hangi modellere ait olacağı ile ilgili de bilgileri siz değerli okurlarımıza aktaralım. Bildiğiniz gibi yakın geçmişte büyük bir talep gören ve şimdi de malzemesini bulma konusunda sıkıntı yaşadığınız*tempra yedek parça*malzemelerini sizde hiç vakit kaybetmeden bizim aracılığımız ile temin edebileceksiniz. Yine aynı şekilde fiat tofaş iş birliği ile üretilen araçlardan biri olan*marea yedek parça*konusunda da sizlere yardımcı olduğumuzu ve aradığınız her ürünü zahmetsiz bir şekilde bulabileceğinizi belirtmek isteriz.
Firma olarak size*fiorino yedek parça*satışı gerçekleştirdiğimizin de altını şöyle bir çizmek isteriz. Tüm bunlar ve daha fazlası için sizde hiç vakit kaybetmeden alanında öncü olan sitemize giriş yapmanızın yeterli olacağını söylemek isteriz.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla