Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2014, 03:49   #1
seocini2014
Keyifli~Üye
 
seocini2014 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Aralık 2013
Mesajlar: 67
seocini2014 is on a distinguished road
Puanlar: 552, Seviye: 1
Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart Joyetechh Eroll Elektronik Sigara

Domain adı: esigaramarketi.com

İçerik,Başlık: Joyetech Eroll, Elektornik Sigara , Esigara

Site Kuruluş Tarihi: Kasım 2013

Tanıtım,Açıklama:

İnsanların hem kendilerine zarar vermemek için hem de başkalarına zarar vermemek için kullanmış oldukları yalancı sigara da denilen esigara sayesinde çevre temizliğinin de sağlandığı bilinen bir gerçektir. Bu nedenle günden güne bu yalancı sigaraları kullanan kişilerin arttığı görülmektedir.

Elektronik sigara kullanıcılarının artmasıyla birlikte bu işi ticarete dökerek uygun olmayan şekilde yeterli kaliteye sahip olmayan ürünlerin de üretildiği görülmektedir. Sitemiz sizlere bu ürünlerin en kaliteli olanlarını satın alma olanağını sunmaktadır. Üstelik yalancı sigaranızın parçalarını satın almanıza olanak sağlayan sitemizde bunların bakımları için gereken ürünlere de sahip olabilmeniz mümkün olmaktadır. Online bir alışveriş sitesi olan sitemizde ürünlerimizi ücretsiz üye olarak satın alma olanağınız olduğu gibi misafir müşteri olarak da alışveriş yapabilmeniz mümkün olmaktadır. Joyetech eroll ürünlerini de alabilmenize olanak sağlayan sitemizde bu ürünleri en uygun fiyatlara ve kalitesinden taviz vermeden satın alabilmeniz mümkün olmaktadır. Sitemiz müşterilerine ödeme konusunda farklı seçenekler sunmaktadır. Kapıda ödeme, havale ile ödeme ve kredi kartı ile ödeme gibi seçeneklerin de yer aldığı sitemizde alışverişlerinizde hediye kuponu ya da indirim kuponu da kullanabilmeniz mümkün olmaktadır. En kaliteli parçaları satın almanıza olanak sağlayan sitemiz sayesinde sağlığınızı tehdit edebilecek olan sahte sigaralarla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Kargo şeklini de seçmenize olanak sağlayan sitemizde kargonuz elinize geçtiği zaman paket içeriğini kontrol ederek almanız tavsiye edilmektedir. Böylelikle eksik, yanlış ya da arızalı ürün aldığınızda anında iade edebilme olanağına sahip olmanız mümkün olacaktır. Aksi takdirde ürünlerinizin iadesinde sorun yaşamak zorunda kalmazsınız. Özellikle ürünlerin kırılması durumunda kargo suçlu görüleceğinden bu konuya özellikle dikkat etmenizi rica ederiz. Yanlış gelen ürünlerinizde yetkililerimizle irtibata geçerek iadenizi gerçekleştirmeniz daha hızlı iade edilmesine olanak sağlayacaktır.

Site yetkililerimizle her zaman sorunlarınız ve sorularınızla ilgili olarak daha rahat görüşebilmeniz için sitemizde online danışma kutusu bulunmaktadır. Bu kutu sayesinde alışverişleriniz için kafanızda oluşan soruları daha hızlı bir şekilde çözümlemeniz ve sitemizi daha rahat bir şekilde kullanarak istediğiniz verimi elde etmeniz mümkün olacaktır.
seocini2014 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla