Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2014, 05:31   #1
seocini2014
Keyifli~Üye
 
seocini2014 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Aralık 2013
Mesajlar: 67
seocini2014 is on a distinguished road
Puanlar: 552, Seviye: 1
Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart Blog, oyun ve daha fazlası için buraya

Domain adı: expertoyun.com

İçerik,Başlık:
expert, oyun, blog

Site Kuruluş Tarihi:
Ocak 2014

Tanıtım,Açıklama:

Tüm bilgisayar oyunları hakkında haberlere erişmenize olanak sağlayan exper siteniz olarak hizmet vermekte olan sitemizde oynayabileceğiniz tüm oyunlar hakkında bilgilere erişebilmeniz mümkün olmaktadır. Hileler, ipuçları gibi konuların yanı sıra yenilikler hakkında da bu siteden haberdar olabilmeniz mümkün olacaktır.

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız hileler, kolaylıklar, yenilikler hakkında bilgi veren sitemizi uzman olarak görebilmeniz mümkün olmaktadır. Bilgi almak istediğiniz konuya daha hızlı şekilde erişebilmenize olanak sağlamak için uzman sitemizde bir de arama motoru bulunmaktadır. Buradan dilediğiniz konu hakkında arama yapabilmeniz ve kısa sürede içerikleri okuyabilmeniz mümkün olacaktır. Sitemizde içerikleri okumak için kesinlikle üye olma zorunluluğu bulunmamaktadır. Ancak yeni yayınlanan konularla ilgili daha hızlı bilgi almak için üye olmanızın faydası olacaktır. Elbette sitemize üye olduğunuz için herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmanız söz konusu olmayacaktır. Sitemizde oyun çözümleri, indirme seçenekleri, anlatımlar, haberler ve yamalar gibi pek çok alanda uzman bilgilere erişebilmeniz mümkün olmaktadır. Üstelik bunları kullandığınız için herhangi bir ücret ödemeniz söz konusu olmamaktadır. Sitemize internete erişebildiğiniz cep telefonunuzdan da rahatlıkla erişebilmeniz mümkün olacaktır. Sitemizde özellikle ne, ne işe yarar, nasıl kullanılır, nasıl oynanır gibi sorularınızın cevaplarını bulabilmeniz ve oynarken bu bilgileri kullanarak kolaylık sağlamanız mümkün olmaktadır. Sitemizin bir blog olduğunu görebilmeniz de mümkün olacaktır. Renkli ve kolay kullanıma sahip olan sitemizde sizler de yorum yapmak yazı eklemek istiyorsanız sitemize ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Bu sayede sizin de katkıda bulunabileceğiniz sitemizde her zaman en güncel konuların yer aldığını görebilmeniz mümkün olmaktadır.

Sitemizdeki aramam motoru sayesinde içeriklere daha rahat ulaşabilecek olmanızın yanı sıra sitemizde bulunan kategoriler sayesinde de daha rahat şekilde gezinebilmeniz mümkün olacaktır. Sitemizin ana sayfasına girdiğinizde sizi son açılan konular karşılayacaktır. Sitemizin forum özelliklerinden faydalanma ve diğer üyelerimize görüşlerinizi bildirmek için üye olma zorunluluğu bulunmaktadır. Sitemize üye olduğunuz zaman sitemizin tüm imk3anlarını sınırsız kullanabilmeniz mümkün olacaktır. Bu nedenle sitemize girer girmez ilk yapacak şeyinizin üye olmak olması büyük önem taşımakatdır.
seocini2014 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla