Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2014, 16:05   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Kpss setiyle sınavlar çok kolay

Eğitim sistemimizin en bir parçası olan sınavlar her yaşta karşınıza çıkabilir. Lise ve üniversite mezunu kamu personeli olma yolundaki adayları bekleyen KPSS artık korkulu rüyanız olmasın. Eğitim setlerimiz bireysel öğrenme teknikleri kullanılarak tasarlanmıştır. Tek başına çalışmaya uygun bu setler de kpss konu anlatımı ile eksikleri olan öğrenciler hedef alınmış. Öğrencilerin konu çalışarak eksiklerini gidermeleri amaç edinilmiştir.
Kpss eğitim seti sınavda başarılı olmayı aklına koymuş adaylar için profesyonel bir yardımcıdır. Düzenli çalışarak başarınızı garantileyebilirsiniz. Sınav öncesinde etkili bir çalışma sağlamak istiyorsanız sadece bu seti edinerek işinizi kolaylaştırın. Hem çok fazla para ödemeniz gerekmesin hem de vaktinizin çoğu size kalsın. Geçmiş yıllarda çıkmış kpss soruları ile pratik yapın ve sınav stresinizi üzerinizden atın. Gerçek sınava eş değer tutulan deneme sınavları ve konu sonu tarama testleri ile soru çözme hızınızı da yükseltin. Çıkmış soruları ve çözümlerini inceleyerek soru teknikleri hakkında bilgi edinin.
Eğitim setimizin içeriğinde kpss video Kpss konu anlatımı ve soru çözümleri mevcuttur. Bu sayede adaylarımızın sesli anlatım ile konularını tekrar etmeleri ve soru çözümlerini dinlemeleri mümkün olacaktır. Bu yöntem öğrendiklerinizi pekiştirmek için etkili olacaktır. Eğitim setlerimiz başarı yolunda arkadaşınız olacak ve sizi destekleyecek. Uygun ödeme seçeneklerimizle sizde setinizi sipariş edin kısa sürede elinizde olsun ve çalışmaya başlayın.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla