Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2014, 17:56   #1
formulaf1
Keyifli~Üye
 
formulaf1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 17 Haziran 2013
Mesajlar: 181
formulaf1 is on a distinguished road
Puanlar: 1.784, Seviye: 1
Puanlar: 1.784, Seviye: 1 Puanlar: 1.784, Seviye: 1 Puanlar: 1.784, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart özel bir hediye

ÖZEL BİR HEDİYE
Özel günlerde ister annemize/babamıza ister sevgilimize veya eşimize hediye alalım en zor kısmı hediye seçme kısmıdır. Hediye seçerken karşımızdaki insanın beğenilere uygun olmasını ve istediği bir ürün olmasını göz önünde bulundururuz. Her insanın farklı beklentileri ve zevkleri olduğunu düşünürsek ne kadar zor olduğunu tahmin edebilirsiniz.
İster sevgiliye hediye alın isterseniz eşinize en önemli unsur bu hediyenin kişiye özel hediyeler olmasıdır. Kişinin kendisini özel hissettirecek ve sadece kendisine ait olduğunu düşündürecek bir hediye emin olun kalbe dokunur. Karşınızdaki insanın mutlu olması ise eminiz ki sizi daha fazla mutlu edecektir.
Sevgililer günü hediyesi almak ise hayatınızdaki en önemli insana vereceğiniz ve mutluluğunu gözlerinde göreceğiniz anlardan birisidir. Yıl dönümü hediyeleri aynı şekilde sevdiğiniz kişiye sunacağınız hediye olması nedeni ile diğer özel günlerden biraz daha anlamlı hediyelerdendir. Hayatınızdaki insanın yıllar geçtikçe hayatınıza kattığı anlamı belirten sizin için ne kadar özel olduğunu hissettirebileceğiniz en özel gününüzdür.
Doğum günü hediyeleri ister çocuğunuz ister anne/babanıza isterseniz eşinize veya sevgilinize alınacak olsun her hediye seçiminde olduğu gibi kişinin ihtiyaç ve beklentileri göz önünde bulundurularak seçilmelidir.
__________________
Kral oyun
kraloyun
formulaf1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla