Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2014, 18:32   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Değer verdiğinize verdiğiniz değeri gösterin

İnsanlar için sevgi sözlerinin yanında küçük de olsa alınacak kişiye özel hediyeler sevdiklerinize sevdiğinizi göstermenin en güzel yolu oluyor.* Günümüzde hediyelik ürünlerin yer aldığı siteler önem kazanmış durumda. Bu sitelerden doğum günü hediyeleri başta olmak üzere özel günlerin anlam ve önemlerine göre annelere anneler gününde hediye ya da yıl dönümü hediyeleri alınabiliyor.

Yılbaşında sevdiklerinize küçük bir hediye aldınız ve aldığınız hediyeye de küçük bir sevgi notu yazarak ilettiniz. Bu şekilde sevdiğinize onu unutmadığınızı onun sizin için çok değerli olduğunu gösterdiniz. Yılbaşında aldığınız hediyeleri eşinize dostunuza annenize babanıza çocuğunuza kısacası değer verdiğiniz herkese aldınız. Sırada 14 Şubat var. Hayatınızı adayacağınız sevgiliye hediye zamanı var. Sevgiliye en güzel Sevgililer Günü hediyesi*için de size hizmet etmekten mutluluk duyan bir web sitesi var.

Gerek sizin mutluluğunuzdan gerekse mutlu ettiklerinizin mutluluğundan mutluluk duyan bizler hediyelik ürün sitemizi en uygun hediyeyi en uygun fiyata ve fazla zaman harcamadan almanız için kurduk. Sitemizden alacağınız hediyeler ile sevdiğinize sevdiğinizi gösterin.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla