Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ocak 2014, 11:16   #1
thealone
Keyifli~Üye
 
thealone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 18 Aralık 2013
Mesajlar: 56
thealone is on a distinguished road
Puanlar: 510, Seviye: 1
Puanlar: 510, Seviye: 1 Puanlar: 510, Seviye: 1 Puanlar: 510, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Waa2 İş Arama Motoru

Waa2 İş Arama Motoru

Waa2 dikey arama motoru , ev, araba, iş, moda ve ürün dikeyinde anlaşmalı iş ortaklarından aldığı ilanları indexleyerek, bunları sınıflandırıp bir çok siteye tek yerden erişmenizi sağlıyor.

www.waa2.com.tr

Örneğin: istanbul şişli satış temsilcisi iş ilanlarını görmek istiyorsunuz, klasik ziyaretçi mantığıyla, onlarca siteye direk giriş yapıp, her site için ayrı ayrı istediğiniz sonucu bulmak için vakit harcayacaksınız.

İşte tamda bu noktada waa2 iş arama motoru, imdadınıza yetişiyor, bir çok populer kariyer sitelerindeki istanbul şişli satış temsilcisi iş ilanlarını size tek bir arama yaparak gösterecek, dilediğiniz ilanı kaydedebilir veya paylaşabilirsiniz.

İstediğiniz işi bulamadınız veya daha farklı bir iş arıyorsanız, hiç endişelenmeyin, waa2 uyarı oluşturma servisi sayesinde, isterseniz hiç üye olmadan, sadece e-posta adresiniz ile günlük veya haftalık iş uyarılarını alabilirsiniz.

iş arama motoru adresinden full time, part time veya dilediğiniz maaş aralığında bir çok iş ilanlarını tek seferde bir onlarca site üzerinden arayabilirsiniz.

İş arama süreci boyunca günde saatlerce kariyer sitelerinde vakit geçermek, her iş arayan kişinin yaptığı rutin bir şeydir.
Waa2 İş Arama motoru, sizin yerine tüm bu işleri yapmak için hazırda bekliyor olacak.
thealone isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla