Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ocak 2014, 17:33   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Protein tozunun muhteşem etkileri

Protein tozları son zamanlarda en çok öne çıkan vücut geliştirme alanında kullanılan besindir. Protein tozları kas yapmak için gerekli olan bir besindir. Hayatımızın her anında et veya tavuk yiyemediğimiz için protein tozları çok büyük fayda sağlar. Protein tozlarının sağlığa zararı yoktur. Fakat düzenli bir şekilde kullanılırsa etkisi daha iyi olur.
*** *Protein tozları genellikle yumurta proteinin izole edilmesiyle meydana gelir. Genellikle insanlar bu protein tozlarını sağlığa zararlı olarak bilirler fakat kaliteli ürünler alındığı zaman böyle bir durum söz konusu değildir. Özellikle antrenman sonrası alınan protein tozlarının çok büyük yararı vardır. 10 dakika içerisinde kana karışır ve kasları beslemeye başlar. Sabah uyandığınızda aç karnına protein tozu almanızda oldukça yararlıdır. Protein tozları spor salonları gibi yerlerden elde edebilirsiniz. Fakat önce araştırıp sonra satın almalısınız.
*** Yağ yakıcı olarak bilinen bitkisel çaylarda vardır. Yağları olan kişiler bu çaylar sayesinde kurtulabilirler. Yeşil çay, Oolong çayı, Hibiskus çayı, Acı Biber çayı gibi çaylar yağ yakıcı çaylardan bazılarıdır.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla