Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2014, 12:44   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Kraliçe arının gücü

*Arı sütü insan sağlığı için mucizevi etkilere sahip olan bir ürün. Çocuk gelişiminden kanser hastalıklarına kadar pek çok konuda fayda sağlıyor. Bu faydalara geçmeden önce sizlere arı sütünün nasıl üretildiğinden bahsetmek isteriz.
* Propolis olarak ta bilinen arı sütü tamamen arıların ürettiği bir maddedir. İşçi arıların salgı bezleri tarafından salgılanır. Aslında kraliçe arıların besin maddesidir. Bu madde sayesinde kraliçe arı daha dirençli olur ve kendi ağırlığının iki katı boyutlarında yumurtalar üretebilir. Üretimi fazla olan bir madde değildir. Ülkemizde yılda sadece 50 kg kadar üretilebilmektedir. Bu yüzden arı sütü fiyatı çok ucuz değildir. Bazen kilosu 10 bin lirayı bulmaktadır.
* Bu mucizevi ürünün faydalarına gelince; çağımızda kanserin tedavisinde bir devrim niteliği taşımaktadır. Yılda bir defa arı sütü kürü yapmak kansere yakalanmayı da önlüyor. Doğal insülin niteliği taşıyan ürün kalp-damar sistemini destekliyor ve kısırlık sorununda bile kullanılmakta. Fakat unutmayın piyasada arı sütü olarak göreceğiniz her ürün doğal değildir. Arı Diyarı sizlere en uygun propolis fiyatı ile güvenilir ürünler sunuyor.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla