Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2014, 15:48   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Cilt bakım ürünleri ve işlevleri

Pürüzsüz bir ten güzel ışıl ışıl görünen saçlar yumuşacık eller bembeyaz dişler; bunların hepsinin gerçekleşmesi için yapılması gereken sırasıyla adım ve kullanılması şart olan çeşitli bakım ürünleri vardır. Kozmetik sektörünün her sektör gibi son yıllarda gelişmesiyle bakım ürünleri üreten firmalar aralarında rekabete girmiş ve bu durum fiyatlara yansıyarak kullanıcıların işine yaramıştır.

Firmalar arası bu çekişmenin en güzel örneğini vichy ürünleri ve bioderma ürünleri arasında gösterebiliriz. Ürettikleri her yaş grubuna ayrı bakım kremleri peeling ve temizleme jelleri kırışıklık önleyici ve giderici serumları saç kremleri ve şampuanları yüz maskeleri el ve ayak bakım kremleri bu markaların yalnızca birkaç ürünüdür. Ddf ürünleri özellikle cilt temizleme-yenileme işlemleri ve uygulamaları için tercih edilmektedir. Günlük yaşamın stresi hava koşulları düzensiz beslenme kullanılan yanlış ve ucuz makyaj ürünleri ciltlerde çeşitli problemler oluşmasına sebep olmaktadır.

La Roche Posay ürünleri ise içeriğinde bulunan termal su ile arındırıcı, nemlendirici ve rahatlatıcı olarak cilt üzerinde bulunan sorunlara çözüm bulmak için kullanılmaktadır.
Temiz nefes alan bir cilt etmek istiyorsanız sizde bu yan temizleme ürünlerinden birini kullanarak çözüme ulaşabilirsiniz.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla