Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2014, 16:30   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Otomotivde yedek parçanın önemi

*********** Mühendislik iş alanının ilerlemesiyle birlikte etkisini başta otomobil yedek parça sektörü olmak üzere göstermeye başladı. En az üretilen otomobiller kadar yedek parçalarına araç üretimi yapan firmalar için önem arz eder hale gelmektedir.
********** Otomobilde yedek parçanın önemini kavrayan firmalar da satılan araç türüne göre yedek parçaya önem ve özen göstermeye başlamışlardır. Bu araçların ise başında fiorino yedek parça gelmekte ve fiorino modellerinin yedek parça ihtiyacını karşılamaktadır. Binek arabalar da ise başta ekonomik olmasından dolayı marea yedek parçası ise araçlara bakım ve yedek parça hizmeti veren servisçilerin stokların da yer almaktadır.
Kendi sınıfında ki diğer arabalara göre yedek parçaya ulaşma konusun da hem ekonomik olması hem de servis işçiliğinin ucuz olmasından dolayı tempra yedek parça hem araç sahiplerine hem de otomobil servislerine büyük kolaylık ve rahatlık sağlamaktadır. Sadece tek bir otomobilin yedek parçası üzerinden hizmet veren servisleri düşündüğümüz zaman ise ülkemizde özelliklede alt gelir grubuna hitap eden tofaş yedek parça ürünleriyle hizmet veren servislerde görülmektedir.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla