Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2014, 17:43   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Satılık Arsa ve Daire ilanları

Biriktirilen paraları, dişimizden tırnağımızdan arttırarak elde ettiğimiz birikimleri doğru bir şekilde ve bu sayede biriktirilen paradan kar elde etmek herkesin isteyeceği bir kazanç türüdür. Bugün günümüzde tasarruf edilen paranın ya da yastık altı edilen altınları değerlendirebilecek birçok alan bulunmaktadır. Bunlar arasında en bilineni dövize yatırım yapmak olsa da bu da riskli bir durumdur.

Riski en aza indirmek için en güvenilir yatırım aracı olan toprağa yatırım yapılabilir. Özellikle büyükşehirlerde ve büyüyen şehirlerde nüfus artışı ve çeşitli sektörlerinin gelişmesinden dolayı arsaya ve toprağa olan talep her zaman artmaktadır. Bu nedenle satılık arsa ilanlarını güncel bir şekilde takip etmek toprağa daha doğrusu geleceğe iyi bir yatırım yapmak adına oldukça önemlidir. İstediğiniz mevkide, arzuladığınız ölçüde ve hesabınıza uygun bir arsa bulmak için satılık arsa ilanlarını sıklıkla takip edebilirsiniz.

Bir başka yatırım aracı ise dairelerdir. Ülkemizde her yıl artan nüfus ve gelişen bir ülke olduğumuz göz önüne alırsa yine başta büyükşehirler olmak üzere satılık daire almak oldukça doğru bir yatırım kararı olabilir. Deprem yönetmeliğine uygun, yapı denetlemeden tam not almış, gerekli izin ve ruhsata sahip ve modern inşaat yöntemleri ile yapılmış kısacası sağlıklı ve güvenilir bir satılık daire almak için başta internet üzerinde satılık daire ilanlarını yayımlayan sitemiz üzerinden ilanlar takip edilebilir.

Satın alınan bir daire 2 şekilde sahibine kazanç sağlar. İlk olarak geleceğe yönelik olarak değeri artacağı için sahibine satın aldığı fiyattan daha yüksek bir fiyata satma imkanı sağlayacaktır. İkinci yol olarak ise kiralık daire olarak sahibine her ay sabit bir ücret getirisine sahip olacak. Bu şekilde alınan bir satılık daire aynı zaman bir kiralık daire olma potansiyeline de sahip olur. Tüm bu satılık daire, satılı arsa ve kiralık daire işlemleri için ilan sitemizi güncel bir şekilde takip etmek yeterlidir.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla