Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ocak 2014, 00:16   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İndirmeden Oyun Oyna



OYUN OYNAYARAK SİZDE MUTLU OLUN

Oyun oynama sitelerinden istediğiniz oyunu seçerek oynama hakkına sahipsiniz. Özelikle genç yaşlı çocuk demeden herkesin zevkle ve keyifli dakikalar geçirdiği bir gerçektir. İnternetin ortaya çıkmasıyla çocukların vazgeçilmezi olan bedava oyun oyna sitesinde bulunan oyunları oynamaktadırlar. Eskiden internet olmadığında oynanan oyunların ayrı bir tadı vardı. Oysa şimdi hayattın getirdiği yeniliklerle beraber şehirlerin kentleşmesi ve büyümesi çocukların oyun alanlarının ortadan kalkması evde oturup oyun oynamaya sevk etmiştir.

Bu durum aslında sevindirici olmasa da en azından tehlikelere karşı korumak içinde ideal bir yöntemdir. Sitelerin çoğalması oynanan oyunun talep görmesidir. Oyun oyna sitelerinin arşivinde birçok oyun olup isteğinize göre sıkılmadan oynayabilirsiniz. Erkek çocukların zevkle oynadığı oyunlardan biri spor ve savaş oyunlarıdır. Kız çocuklarının ise kız bebekleri giyim veya saç yapma önde gelmektedir. Macera yâda beyninizi zorlayan beceri oyunlarına da yer verilmiştir.

Canınız sıkıldığı anda zamanınızı bilgisayar başında geçirmek istiyorsanız sizde indirmeden oyun oyna farkını yaşayabilirsiniz. Bazı oyunların bağımlılık yaptığı da son derece önemlidir. Bu yüzden aile olarak bu konu hakkında önemini kavrayıp çocuğunuza oyun oynama zamanı vererek aşırıya kaçmadan belli bir ölçüde oynamasını sağlayabilirsiniz. Oyun oynamak bir çocuk için uyku uyumak gibi gerekli bir kavramdır. Çocuğun oyun oynamaya da ihtiyacı vardır. Bu dengeyi kurmak aşırıya kaçmadan çocuğa anlatmak gerekmektedir.

oyunoynay.org
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla