Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ocak 2014, 02:59   #1
seocini2014
Keyifli~Üye
 
seocini2014 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Aralık 2013
Mesajlar: 67
seocini2014 is on a distinguished road
Puanlar: 552, Seviye: 1
Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart bursa çilingir

Domain adı: bursacilingir.com

İçerik,Başlık: Bursa Çilingir, Oto Anahtar, Oto Çilingir

Site Kuruluş Tarihi: Şubat 2007

Tanıtım,Açıklama:

Hepimizin başına hayatımızda en az bir kere gelmiş olan ve çok durumda kalmamızı sağlayan ev anahtarı unutmak, araba anahtarı kaybetmek, gibi durumlar yaşadığınız zaman artık çok yakın bir yardımcınız var. İnsanları çok zor durumda bırakan ve kendi başına çözümü olmayan bu zor durum için mutlaka profesyonel kişilerden yardım almak zorundasınızdır.

Bursa çilingir firması Bursa?da hizmet veren ve bu işi yaklaşık olarak 32 yıldan bu yana yapan profesyonel bir çilingir firmasıdır. Ev çilingiri, oto çilingiri ve kasa çilingiri gibi işlemleriniz çok kısa bir sürede donanımlı ekipmanlar ile yapılacak ve eşyalarınız hiçbir zarar görmeyecektir. Ev anahtarı unutmak ya da kaybetmek birçoğumuzun başına çok sık gelen ve bizi istenmeyen bir hale sokan durumdur. Böyle bir sorun yaşadığınız an hemen firmamızın destek hattı numarasından bize ulaşabilir ve uzmanlarımızın yanınıza gelmesini sağlayabilirsiniz. Kurulduğu yıldan bu yana çizgisini hiç bozmadan çalışan firmamız son derece güvenilir ve müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyerek hizmet vermektedir. İşlerinde profesyonel olan ustalarımız ile kısa sürede evinizin kapısını, kapıya ya da kasasına hiç zarar vermeden açabilmekteyiz. Bunun yanın da araba kumandanız bozuldu ya da oto anahtarınızı kaybettiniz ise de hemen firmamızın hattından 24 saat bize ulaşabilir ve hemen yardım isteyebilirsiniz. Aracınız hangi marka, model olursa olsu hiç sorun değil. Her marka aracın kapısını kolaylık ile ve araca hiçbir zarar vermeden açabilmekte ve sizi bu istenmeyen durumdan kurtarmaktayız. Dürüst çalışma ilkeleri ile Bursa halkına sınırsız hizmet veren firmamız, güvenlik için almış olduğunuz kasalarınızı da kolaylık ile açılabilmektedir. Kasa anahtarınız kaybettiniz ya da kilidini bozdunuz ise yine dürüst firmamızdan yardım isteyebilirsiniz. Son derece donanımlı ekipmanlar ile çalışan firmamız sizlere en iyi ve en güvenilir hizmeti vermektedir. Kısa bir süre de yanınızda olan ustalarımız ile içiniz rahat olsun.

Uzun yıllardan bu yana bu işi yapan ev çilingiri, araba çilingiri ve kasa çilingiri konusunda son derece profesyonel çalışan firmamız 24 saat boyunca Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım ilçelerinde hizmetinizde dır.
seocini2014 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla