Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ocak 2014, 14:41   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Uyumlu bir mekan için dekorasyon önemli

* * Herkes için evi önemlidir ve evinin her köşesini kendi zevkine göre yerleştirmek ister. Bunun için eşyalarının birbiriyle uyumlu olması gerekir. Evini yeni baştan yerleştiren kişi ev dekorasyonu konusunda çeşitli internet sitelerinden mağazalardan yararlanır.*
* *Evlerin önemli ve çok zaman geçirilen yerlerinden biri de mutfaktır. Renkleriyle aksesuarlarıyla uyumluluk içinde olan bir mutfak insanın içini açar insana huzur ve iştah verir. Güzel yemekler yapmak için güzel mutfak gereçlerine ihtiyaç vardır. Bunun için şimdiki zaman da insanlar daha şanslıdır çünkü bu konularda pek çok internet sitesinde ev ihtiyaçlarıyla ilgili her türlü şey bulunmaktadır. Ayrıca birçok mağaza dekorasyonla ilgili her şeyin bulunabileceği internet sitelerinde kendi ürünlerinin tanıtımlarını yapmaktadır.
Yeni eve taşınan arkadaşlarına akrabalarına hediye almak isteyen kişiler için de dekorasyon siteleri büyük kolaylıktır. İstediği ürünü kolayca sipariş edip istediği adrese gönderebilir.* Yatak odalarındaki eşyaların uyumluluğunu sağlayan önemli aksesuarlardan biri nevresim takımlarıdır. Bunun için iç açıcı renkleri ve desenleriyle taç nevresim takımları tercih edilebilir. İstenilen nevresimler sitelerden ister tek ister çift kişilik seçenekleriyle bulunabilir.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla