Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ocak 2014, 19:27   #1
seocini2014
Keyifli~Üye
 
seocini2014 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Aralık 2013
Mesajlar: 67
seocini2014 is on a distinguished road
Puanlar: 552, Seviye: 1
Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1 Puanlar: 552, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart En baba oyunlar burada!

Domain adı: babaoyun.net

İçerik,Başlık: beceri oyunları, zeka oyunları, flaş oyunlar

Site Kuruluş Tarihi: Ocak 2014

Tanıtım,Açıklama:

Oyun oynamak çocukların en çok sevdiği ve haz aldığı aktivitelerden biridir. Etkili ve verimli vakit geçirmek için çocuklar bilgisayar ortamında birlikte ya da yalnız başlarına oyun oynamayı tercih ederler. Oyun oynarken dikkat, hafıza, el, göz becerilerini de geliştiren oyunları tercih etmek ve güvenilir sitelerde oyun oynamak gerekmektedir.

Babaoyun.net kurulduğu günden bu güne güvenilir ve ücretsiz değişik oyunları ile gündemde olan ve birçok çocuğun tercih ettiği bir sitedir. Sitemiz de birçok farklı kategorilerde farklı oyunlar bulunmaktadır. Oyunların tamamı ücretsiz olup sitemiz de son derece güncel ve kullanımı kolay tasarlanmıştır. Kategorilerin içinde çocukların çok sevdiği ve ilgi ile oynadıkları beceri oyunları bulunmaktadır. Bu oyunlarda birçok alternatif bulunurken çocukların hafıza, dikkat ve hız ve becerilerini de geliştirdirdikleri için önerilen oyunlar arasındadır. Bunun yanında bir başka kategori olan zekâ oyunları da çocuklar için hem faydalı hem de zevkli oyunlardır. Zeka oyunları bölümüne girdiğiniz zaman ücretsiz olarak birçok farklı oyun oynayabilecek ve verimli vakit geçirmiş olacaksınız. Birbirinden keyifli oyunların yer aldığı bu grupta ister akıllı zar ile oynayın isterseniz de puzzle yapın seçim size kalmış. Bu oyunları isterseniz arkadaşlarınız ile birlikte isterseniz de tek başınıza oynayabilir ve çok eğlenebilirsiniz. Oyun sitemiz içerisinde yer alan ve çocukların çok tercih ettiği diğer bir seçenek ise flaş oyunlar seçeneğidir. Buraya girdiğiniz zamanda yine birçok farklı oyun ile karşılaşacak ve istediğiniz bir tanesini seçip hemen keyifle oynamaya başlayabileceksiniz. Herhangi bir üye kaydı yapmanıza bile gerek kalmadan giriş yapıp hemen oynamaya başlayabileceğiniz keyif dolu oyunlar ile siz de evde sıkılmak kelimesini unutabilirsiniz.

Babaoyun.net sitesine ücretsiz olarak giriş yaparak istediğiniz seçenekte birçok oyundan birini oynamaya başlayabilirsiniz. Sitemiz kolaylıkla açılır ve görsel olarak da son derece profesyonel kişiler tarafından tasarlanmıştır. Oynamanın keyfine varmak ve en iddialı oyunları görmek için hemen sitemizi ziyaret etmeli ve doyasıya oyun oynamaya başlamalısınız.
seocini2014 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla