Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2014, 11:10   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Tatil sizin için hayal olmasın

Sizin için oluşturduğumuz sitemiz ile size özel Asos otelleri ile kendinizi sultanlar gibi hissederken çocuklarınız prens ve prenses gibi eğlenmelerini sağlayacaksınız. Listeden ilinizi seçtiğiniz zaman sizin için yakın oteller* özellikleri görselleri ve en uygun fiyatlar ile görebileceksiniz.

Erken rezervasyon ile beklediğiniz otel fiyatlarından daha düşük fiyata tatilinizi yapacaksınız. Erkenden yerinizi alın daha az ücret ödeyin. Belirlediğiniz fiyat aralıklarına göre sizin için uygun oteller* listesinde yer alan otellerden birisi mutlaka sizin seçiminiz içindir. Farklı bölgelere göre de seçebileceğiniz tatil seçeneğinizde Ege otelleri ile size en farklı ve en temiz denizi sunmaktayız. Ailecek geçireceğiniz tatillerde çocuklarınız animasyonda en iyi şekilde eğlenir iken;* siz de gözünüz arkada kalmayacak şekilde eğleneceksiniz.

Tatil yapmak artık her an mümkün. Tatil yapmak için yaz ayını beklemeyin. Her an kendinizi dinlendirecek fırsatlardan yararlanın. Tatil herkesin hakkı. Sizin de bu fırsatlardan yararlanmanız için en iyi fiyatları sunuyoruz. Bizim ile tatile çıkın en sorunsuz tatil deneyiminiz olsun.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla