Konu: Oyun zamanı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2014, 11:16   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Oyun zamanı

Flash oyun oyna alternatifleri çocuklara renkli ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Yetenek zeka macera aksiyon spor ve kız çocuklar için özel hazırlanan oyun kategorilerinin altında yüzlerce oyun var. Özellikle zeka oyunları kategorisinde eşya bulma oyunlarının çocukların dikkat ve konsantrasyon gelişimine katkı sağladığı bilinmekte.
* Çocuklara kazandırılmak istenen bazı sorumluluk ve duyarlılıklar da bir oyun ortamında aktarılabiliyor. Bu sayede çocuğunuz sadece oyun oynayıp eğlendiğini hissederken aynı zamanda öğrenecek.* Bu oyunlar içerisinde evcil hayvanların bakımı veya evsiz hayvanlara yuva bulma oyunları çocukların hassasiyet kazanması yönünde olumlu etkiye sahip.
* Bazı online oyun oyna tercihlerinde çocukların diğer oyuncularla yarışabileceği ortamlar sağlanır.* Bu tür oyunlarda konsantre olarak başarıya hedeflenme güdüsünün gelişeceği aşikardır. Ayrıca flash oyunlar her ne kadar çocuklar için tasarlanmış olsa da bunlardan büyüklerin de ilgisini çekenler oluyor. Özellikle araba yarışı ve maç oyunları her yaştan oyuncuya hitap ediyor. Eğlenceli zaman geçirmek için tek yapmanız gereken dilediğiniz oyunu seçip play game demek...
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla