Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2014, 11:35   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart çiçeklerle donatın her yeri

Çevrenizi hayatınızı gününüzü güzelleştiren çiçekler sarsın her yanınızı! En güzel en taze çiçekler sevdikleriniz ve sizler için burada. Renk renk çeşit çeşit çiçeklerimizden dilediğini seç. Sende mutlu et sevdiklerini bir demet çiçek gönder.
Ankara çiçek sipariş hizmetimiz ile taptaze çiçeklerimiz dilediğiniz adrese en kısa sürede teslim edilir. Hasta ziyaretleriniz tebrikleriniz düğün ve nişan özel tasarımları iş tebrikleri için ofis çiçekleri ve saksı çiçeklerimiz hediyeleriniz için uygun tasarımlarımız sizleri bekliyor. Sevgiliye çiçek almak o kadar da kolay bir iş değildir. Sizler için yepyeni bir alternatif sunuyoruz. Sevgilinizin sevdiği çiçeklere özel tasarım kalp ve boncuklarımızla süsleyerek dilerseniz çikolatalar eşliğinde adresinize gönderiyoruz. Kişiye özel aranjman seçeneğimiz en çok tercih edilen hizmetlerimizi arasında.
İstanbul çiçekçi ihtiyaçlarınız için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. En sevdiğiniz çiçekler en güzel tasarımları ve müthiş kokularıyla sevdiklerinizi kucaklasın. Sipariş ettiğiniz çiçeklerin ne kadar sürede elinize ulaşacağı hakkındaki bilgileri bizlerle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Acil gönderileriniz için de hızlı çözümler üreterek sizlere hizmet veriyoruz. Her gününüzün çiçekler içinde ve mutlu geçmesi için bizi tercih edin
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla