Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2014, 15:08   #1
herkesbilmez34
Keyifli~Üye
 
herkesbilmez34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19 Aralık 2013
Mesajlar: 34
herkesbilmez34 is on a distinguished road
Puanlar: 393, Seviye: 1
Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1 Puanlar: 393, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 27%
Etkinlik: 27% Etkinlik: 27% Etkinlik: 27%
Standart Pimapenleriniz artık eskisi gibi sağlam

Eviniz kışın ısınmıyor yazın da sıcak mı oluyor ısınma ve soğutma giderleriniz yüksek mi geliyor. Bunun sebebi yalıtımı tam yapılmamış pencereler; pimapen tamiri para kaybınızı önler pencerelerinizle bulunan panjurların mutlaka bakımını yaptırmalı kopan iplerini yenilemelisiniz bunun için panjur tamiri işini uzman kişilere yaptırmanız gerekmektedir.
Dışarıdan gelecek sinek ve böcek vb. gibi yabancı maddelerin içeriye girmesini engellemek için sineklik tamiri yaptırılmalıdır. Cam kapı tamiri düzenli olarak yaptırılmalıdır kapılar belli kullanım sonunda düşme yapar kırılan tutma yerleri kapılarda bulunan fitiller yenileri ile değiştirilmeli herhangi bir kazaya neden olmadan uzman bir ekibe yaptırılmalıdır.
Yazlığınız da ya da evinizde bulunan ısı yalıtımı için büyük önem taşıyan ve motoru sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan motorlu panjurlar hava koşulları yüzünden belli bir süre sonra mekanik arızalar çıkartmaktadır motor kısımlarında arıza gerçekleşir arıza giderilmediği taktirde daha büyük arızalara neden olmaktadır motorlu panjur tamiri ihmal edilmemelidir; özellikle işinde uzman kişilerin yapması gerekmektedir. Isı yalıtımını sağlamak harcamalarınızı düşürmek istiyorsanız düzenli olarak kapı ve pencerelerinizin bakımını yaptırınız.
__________________
Özgür AKSOY
herkesbilmez34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla