Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2014, 17:38   #1
webhometr
Keyifli~Üye
 
webhometr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Haziran 2013
Mesajlar: 79
webhometr is on a distinguished road
Puanlar: 1.235, Seviye: 1
Puanlar: 1.235, Seviye: 1 Puanlar: 1.235, Seviye: 1 Puanlar: 1.235, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Daikin Klima Servisi


Site Adresi: www.daikinklimaservis.net
Daikin klima yetkili servisi; inverter teknolojisine sahip salon tipi, duvar tipi, kaset tipi, yer-tavan tipi ve kanallı klimalarda bakım, montaj, arıza tamir ve onarım işlemlerinde etkin çözümler üretiyor. Yıllardır sektörde kazandığı tecrübesini ve deneyimlerini sizlerle paylaşmanın gururunu yaşamaktadır. İstanbul genelinde 7/24 hizmet veren Daikin klima servisi, konusunda uzman, eğitimli ve sertifikalı teknik servis ekipleri, her noktaya anında ulaşabilen geniş araç filosuyla hızlı ve kaliteli servis hizmetini müşterilerine ulaştırıyor.

Sarıyer, Reşitpaşa, Emirgan, Baltalimanı, İstinye, Malsak, Levent, Bebek, Etiler başta olmak üzere İstanbul’un her ilçesinde arıza, bakım ve montaj işlemleri yapan Daikin klima servisi en ucuz fiyatlarla sorunlarınıza anında cevap veriyor.

TSE belgeli daikin yetkili servisi hizmeti ile klima kullanıcılarına 1 yıl işçilik garantisi veriyor. Bakım ve arıza tamir işlemlerinde orijinal yedek parça kullanımına özen gösteren elemanlarımız, bu sayede cihazın ömrünü uzatıyor. Müşterileri odaklı çalışmayı ilke edinen Daikin klima yetkili servisleri, peşin ödemelerde indirim ve kredi kartı ile kapıda ödeme olanağı sunuyor.
webhometr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla