Konu: Söke Vinç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2014, 21:06   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Söke Vinç

2001 yılından bu yana Söke Vinç verdiği hizmetlerle oto kurtarma piyasasında emin adımlarla yoluna devam ediyor. Oto kurtarma, araç çekme, vinç ve forklift işlemlerinde tecrübesine dayanarak ilerleyen Yıldız Oto Kurtarma, haftanın her günü ve her saati hizmet verme anlayışını benimseyerek hareket ediyor.

Söke Araç Kurtarma ne ihtiyacım olur demeyin. Her makine insan yapımı olduğu için illa ki sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Arabanız sıfır olsa da bu durum geçerlidir. Arabanız arıza yaptı ve kimsenin olmadığı bir yerdesiniz. O zaman Yıldız Oto Kurtarma servisini saat kaç olursa olsun arayabilirsiniz. Araçlarınızı büyük özenle araçlarımıza yerleştiriyoruz ve hiçbir zarar gelmeden taşıyoruz. Sadece Söke’de de değil Aydın çevresinde hizmet veriyoruz. Üst donanımlı araçlarımızın yanında, Milli Eğitim Bakanlığı sertifikası olan “Güvenli Oto Kurtarıcı Operatörü” sertifikası personellerimizde mevcuttur. Oto kurtarma piyasasında K-1 taşıma yetkisine sahip olan tek firmayız. Tüm araçlarımız sigortalı olup, her türlü araç çekme ve oto kurtarma işlemlerinizi büyük bir özveri içerisinde profesyonel ekibimizle gerçekleştiriyoruz.

Oto kurtarmanın yanında vinç kiralama hizmeti de vermekteyiz. Uygun fiyatla her tonajdan vinçlerimizi kiralayabilirsiniz. Kuşadası vinç hizmetimizden de yararlanabilirsiniz. Peki vinç nedir, ne işe yarar? Vinç sayesinde ağır cisimleri kaldırabilirsiniz. Vinçler elle veya vitesle verilen bir güçle hareket etmektedir. Vinçler ağır cisimleri kaldırmakla değil bir cismi bir yerden alıp başka bir yere de götürebilmektedir. Vinçler oto kurtarmalarda daha çok yaramaktadır. Yardıma muhtaç araçlar bu sayede taşınabilmektedir. Bazı bölgelerde vinç operatörleri tarafından taşınan araçlar bazı bölgelerde ise farklı araçlarla taşınmaktadır. Yolda kalan insanlar yakın bir oto kurtarma ekibine ulaşmak ister. Eğer Aydın civarında aracınız arızalanırsa bizi arayabilirsiniz. Yıldız Oto Kurtarma ile anında belirttiğiniz yere gelir ve gerekli işlemleri gerçekleştiririz. Bu işlemler öyle sıradan güvenlik önlemleri ile yapılmamalıdır.Kuşadası Vinç Şirketimizin en çok değer verdiği konulardan biri de güvenlik hususudur. İnsanların güvende olabilmesi için aracı bağlama, taşıma ve yükleme esnasında bütün güvenlik işlemleri uzmanlarımız tarafından sağlanır. Eğer araç yolda kaldıysa kaza durumu söz konusuysa yola diğer sürücülerin görebileceği şekilde levhalar asıyoruz ve çalışmalarımızı o şekilde sürdürüyoruz.

detaylar :http://soke-vinci.blogspot.com.tr/
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla