Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2014, 21:30   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Vajinismus Problemi

Vajinismus Problemi

Günümüzde vajinismus Problemi oldukça sık karşılaşılan ve tedavisi uzun süren bir hastalık haline geldi. Peki bu vajinismus nedir ?

Vajinismus; İlişki esnasında Vajinada bulunan pelvik kasların kasılması ile birlikte, vajinanın ilişkiye müsaade etmemesidir. Vajinismus kimi zaman yanlış olarak vajinusmus veya İngilizce olarak Vaginismus olarak tabir edilmektedir. Vajinismus hastaları genellikle cinsel ilişki esnasında kasılmalar istem dışı gerçekleşmekte ve sanki etten bir duvar varmış gibi, ilişkiye asla gerçekleşememektedir. İlişkinin gerçekleşememesi, çiftlerde ruhsal ve psikolojik olarak çöküntüye neden olmakla birlikte, kişilerin ilişkilerini yıpratmaktadır.

Bu hastalık günümüzde çok yaygın görülmekle birlikte, tedavisi konusunda halkımız maalesef bilinçli olmadığı gibi, bir çok sağlık kuruluşu veya uzmanlarda bu konuda yeterli bilgiye sahip değiller. Bu eksiklik, vajinismus tedavisinde hastaların, hem maddi hemde manevi olarak yıkıntıya, kısa sürede gerçekleşebilecek tedavilerinde süresini uzatmaktadır.

Yaptığımız araştırmalar ve incelemeler neticesinde, birçok vajinismus problemi yaşayan hastalar, bu problemin adının vajinismus olduğunu öğrendiklerinde kimseyle paylaşamayıp, bir çok bilimsel olmayan yollara başvurmaktadırlar. Aynı zamanda çevredeki hacı hoca, bildiğini düşünen ama konu hakkında tecrübesi olmayan bir çok uzmanla iletişime geçip, tedavinin sürecini daha da uzatmaktadırlar.

Bu yazımızda sizlere nelerin doğru nelerin yanlış, vajinismus tedavisinde yapılması gereken doğruları sizlere açıklayacağız.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi, vajinismus nedir diye kısaca açıklayacak olursak; vajinismus ankara, istanbul, izmir ve bursa gibi bir çok büyük şehirde görülebilen, halk arasında kadının korku, panik, kasılmalar ve pskolojik problemlerden ötürü cinsel ilişkiye müsaade etmemesidir.

Peki Vajinismus tedavi edilebilir mi? dersek, Evet! Vajinismus tedavi edilebilir bir problemdir. Hastalık demiyoruz, çünkü vajinismus tedavisi olan bir problemdir. Peki Nasıl diye soracak olursanız;

Vajinismus; bilinçsel ve kanıtsal tedavi yolları ile hasta dostu tedavilerle 3 gün gibi kısa bir sürede %100 tedavi etmek mümkündür.

Hasta dostu tedavi nedir diye soracak olursanız, Hasta dostu vajinismus tedavisi, hastanın parmak egzersizi gibi, hastanın karşı olduğu, jinekolojik tedaviye dahi müsaade etmezken, kadınların parmak egzersizi gibi tekniklere ihtiyaç duymadan, 10sn bile sürmeyen bir muayene sonrası, rahat ve huzurlu bir ortamda %100 başarılı tedavidir.

Hastaların vajinismus tedavisinde uzun uğraşlar, maddi ve manevi kayıplar yaşamamaları için, Vajinismus Ankara Uzmanlarından Op.Dr.Süleyman Eserdağ ile yaptığımız ropörtaj sonrası, hastalardan gelen mektupları okuduğumuzda gözlerimize inanamadık ve şu soruyu sorduk !

'' Hiç Başaramayan veya Başarısız olduğunuz Tedavi yok mu?''

Kendisi verdiği cevap ve bize hastaların diğer kişilerin okumasına müsaade ettikleri mektupları okuduğumuzda vajinismus'un tedavi edilebildiği ve hiç başarısızlıkla sonuçlanmadığını gördük.

Ankara'da bulunan klinikte tedavi olan binlerce hastanın mutlu ve memnuniyetle ayrıldıkları klinikten gerek personel olsun gerekse doktorumuz hakkında, bir çok övgüler okuduk. Bu da gösteriyor ki, vajinismus problemi herkes tarafından tedavi edilebilen veya sorunu kesin olarak ortadan kaldırılabilen bir problem değilmiş.

Vajinismus nedir, vajinismus tedavisi nasıldır gibi sorularınızın yanıtlarını bu makalemizde bulabilirsiniz.

Sizlerde vajinismus sorununu ortadan kaldırmak, başarılı ve mutlu bir tedavi görmek istiyorsanız, vajinismus ankara'da tedavi olabilir, birçok hastanın yaşadığı, vajinismus sorununu kökten çözebilirsiniz.

Vajinismus nedir ki, doğru yerde doğru uzman tarafından tarafından muayene ve tedavi edildikten sonra vajinismus problemi tamamen ortadan kalkmaktadır.

Sağlıcakla.

vajinismusankara.net
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla