Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2014, 11:06   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Hediye seçiminiz hem sevindirsin hem de şaşırtsın

En özel günleriniz ve en kıymet verdiğiniz insanları sevindirmek istemez misiniz? Eğer sizde ilginç hediyeler arıyorsanız sitemizdeki ürünleri hemen inceleyin. En yaygın olan hediyelikleri almak sizin de canınızı sıkıyor biraz daha değişik ve özel hediyeler arıyorsanız bu site tam size göre.
İlginç ürünler arasından yapacağınız seçim ile sevdiklerinizi mutlu edin.* Değişik bir hediye anlayışınız olduğunu herkes bilsin. Arkadaşlarınızın arasında fark yaratın. Klasik parfüm şişelerinden birini seçmek yerine neden ilginç bir saat komik bir hediyelik ve ya evde kullanılabilecek ilginç eşyalar ile sizi tanıyanları şaşırtmayasınız?
Bu enteresan ürünler sayesinde hem daha eğlenceli vakitlere sahip olun hem de unutulmaz hediyeleriniz olsun. Doğum günlerine yıldönümlerine uygun hediyeliklerimiz gözlerinizi kamaştıracak. *Sevgililer günü hediyeleri arasından yaptığınız seçim ile sevdiğinizin yüzünde kocaman gülücükler yerini alsın. Hem o hem de siz mutlu olun.
Ürünlerimizi sitemizden kolaylıkla ve güvenilir şekilde temin edebilirsiniz. Sizlere en kısa sürede teslim edilecek ürünler elinize geçtiği ana kadar taşıma garantisinde olacaktır. Eksik ya da bozuk ürünlerimizi kontrol ederek geri iade edebilirsiniz.*
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla