Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2014, 11:11   #1
kocaseyit17
Keyifli~Üye
 
kocaseyit17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Kasım 2013
Mesajlar: 205
kocaseyit17 is on a distinguished road
Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1 Puanlar: 1.398, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Hayal gücünüzü zorlayın en özeline sahip olun

Evlenme hazırlığında olan gençlerin düğün plan listelerinin en önemli parçalarından birisi de şüphesiz nikah şekeri. Farklı tasarımlarda hazırlanan bu ürünler hem amacına uygun olarak ağız tadı verecek hem de misafirlerinize sizi unutturmayacak bir anı olarak kalacak. Tamamen sizin hayal gücünüze bağlı olarak kişiye özel üretilen yüzlerce ürün arasından seçim yapmak epey güç olacak klasik badem şekerinin yanı sıra istediğiniz şekerleme ya da çikolatayı kullanabilirsiniz.
Önemli dış konsepti bu tamamen size bağlı isterseniz bir anahtarlık *isterseniz ****l ya da porselen bir kutuda isterseniz açacak olarak kullanılabilecek ya da düşük maliyetli olan lavanta torbalı olan seçeneklerden herhangi birini *seçebilirsiniz böylelikle yıllar sonra bile misafirlerinizin mutlu gününüzü hatırlamasını ve gündelik yaşamda *kullanmasını sağlarsınız.
Son zamanların *trendlerinden birisi de bebek şekeri; bebeğinizi ve sizi ziyarete gelenlere verebileceğiniz bu şekerler unutulmaz günü hafızalara kazımak ve o günün *anısı olarak kalmasını sağlar. Yüzlerce seçenek mevcut isterseniz kendi belirlediğinizi konseptlerde hazırlatıp size özel olmasını sağlarsınız. İsterseniz resim çerçevesi olarak isterseniz buzdolabı magneti olarak kullanılabilecek ürünler bulunmakta.
kocaseyit17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla